Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 86

Téma: Jak zjistit jméno a typ gr.karty

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Sapphire HD65xx/66xx ? ty nemaji crossfire propojku

    no koukam ze nektery HD4670 ten bridge taky nemaji tak by to mohla byt spis ta (s jinym chladicem)

    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 30-05-2013 v 01:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    No taky hledám, ale nevidim... a tahle na obrázku to neni, prvně dvojitá záslepka a za druhý by ze strany byla vidět ta cívka... nevim
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    No taky hledám, ale nevidim... a tahle na obrázku to neni, prvně dvojitá záslepka a za druhý by ze strany byla vidět ta cívka... nevim
    tohle je nadejny
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Zase jednoslotovka a bez kondíků tam u tý hrany
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    Zase jednoslotovka a bez kondíků tam u tý hrany
    jeste koukam ze na predni strane ma evidentne VGA konektor a vzadu to vypada na 2x DVI
    + pridavny napajeni tam nevidim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    vypada slibne :P


    EDIT:
    Aha, jo to HDMI tam nakraji nebude

    Ale jako rozhodně je to GB nebo Saphire a rozhodně některej ze slabších modelů
    Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 30-05-2013 v 01:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér Avatar uživatele Trpasek
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    70

    Zuky kartu vyndej, jak už tady někdo zmínil a podívej se na větrák, tam bude nálepka výrobce, dálší označení hledej u PCI slotu.

    Jinak já bych to viděl na Gigabyte HD 7750 128bit 2GB DDR3 [GV/R7750C-2GI]

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 158435_1.1353392323.jpg 
Zobrazení: 109 
Velikost: 152.0 KB 
ID: 28612Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: gigabyte_radeon_hd_7750_oc_ddr3.jpg 
Zobrazení: 103 
Velikost: 76.9 KB 
ID: 28610
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 158435_4.1353392325.jpg 
Zobrazení: 99 
Velikost: 80.4 KB 
ID: 28611

    Crossfire propojku nemá, kondíky by seděly a dvouslotovka to také je. Ale jistej si stejně nejsem
    Naposledy upraveno uživatelem Trpasek: 30-05-2013 v 03:03
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    May 2013
    Příspěvků
    33

    je to určitě Gygabite.. ale mám problém gr.kartu bohužel vyndat nemuzu.. ze spoda nic napsany není bohužel tak ja fakt nevím a spravce zarizeni mi to pise něco s VGA protože nejsou instlé ovladače gr.karty
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tak střelíme ovladače od boku. Jaký máš OS? Jestli WinXP, zkus tohle:

    http://support.amd.com/us/gpudownloa...eonaiw_xp.aspx

    Edit: opraven link ...
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 30-05-2013 v 10:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Trpasek: dostáváš jednoho bludišťáka


    jak je ta karta stará? btw. možná bych zkusil nejdřív ovladače na tu 7750, to vypadá asi nejslibněji... i podle spodní strany to na ní vypadá.
    Win 7 32bit http://support.amd.com/us/gpudownloa...w_vista32.aspx
    Win 7 64bit http://support.amd.com/us/gpudownloa...w_vista64.aspx
    Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 30-05-2013 v 10:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2013
    Příspěvků
    33

    mám W/vista

    ---------- Doplněno v 13:57 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 13:53 ----------

    kartu jsem kupoval v lednu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Podporované operační systémy:

    • Windows 8 32-bit version
    • Windows 8 64-bit version
    • Windows 7 32-bit version SP1 or higher
    • Windows 7 64-bit version SP1 or higher
    • Windows Vista 32-bit version SP2 or higher
    • Windows Vista 64-bit version SP2 or higher
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2013
    Příspěvků
    33

    Windows Vista 32-bit version SP2 or higher
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    To by odpovídalo... jde o 32bit nebo 64bit? Zjistíš tak, že pravým tlačítkem klepneš na položku Počítač a v nabídce vybereš Vlastnosti. Hledej pod položkou Typ systému:

    Ovladače jsou stejné jako pro Win7, tak pro WinVista, takže jedny z těch, na které jsem ti posílal odkaz (podle typu systému).

    EDIT:
    tyhle http://support.amd.com/us/gpudownloa...w_vista32.aspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    May 2013
    Příspěvků
    33

    32-bit ADM jsem nainstaloval uz a co ted ?

    ---------- Doplněno v 14:12 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:09 ----------

    a padá mi adobe flash ..

    ---------- Doplněno v 14:13 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:09 ----------

    omg vsechno neodpovída...nic nejde instalovat ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak zjistit typ Zvukove Karty?
    Od Muube v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-05-2014, 11:57
  2. Jak zjistit poslední spuštění PC?
    Od pppavel v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 09:57
  3. jméno programu?
    Od matyyy v sekci OS Linux
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 22:13
  4. Grafické karty: potřebuju zjistit teplotu grafiky
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-02-2008, 08:55
  5. Jméno serveru
    Od radar v sekci Volná témata
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 16-07-2006, 18:23