Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: KIS 11 a Adware?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    296

    Mám (legal) KIS (Kaspersky Internet Security 11), zároven s tím používám i proti spyware atd software jménem ad-aware of lavasoftu (nebo nějak). Tem druhý (adaware) používám už dlouho, dřív jsem měl jiný antivir). Tedka mě ale napadá, když nemám jen antivir, ale celé jakýsi protivirový, spam, phishing a já nevím coc balík softu, co mi to všechno hlídá (Kasperesky internet security by měl obsahovat daleko víc nástrojů pro bezpečnost než Kaspersky Anti virus).

    Dřív jsem používal jen antivirus, ne to komplexní řešení v podobě KIS. Napadá mě, musím vůbec dále vůbec používat i ten ad-aware?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Ad-Aware odinstalovat. Teoreticky spolu sice určité verze fungovat mohou, ale obecně může vést používání dvou bezpečnostních řešení zároveň ke vzniku specifických problémů, které se obtížně odhalují a řeší.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    296

    A jeho činnost plně a dostatečně přebere KIS jo? Protože (pár let zpátky) vím že se doporučovalo mít antivir proti virům a další program speciálně ale proti spyware a podobným věcem, KIS plně dokáže ad aware substituovat jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    KIS je komplexní řešení, které chrání proti všem běžným hrozbám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    Ad-aware určitě odebrat, ještě bych se chtěl zeptat jak je to s náročností na HW? Mám zatím KAV protože KIS byl velmi náročný na systémové prostředky a často dělal z PC nepoužitelný stroj když se mu něco nezdálo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    296

    No já nevím, já mám 12 GB ram takže tohle nějak neřeším, ale opravdu nevím, někdy na začátku startu pc to trvá ale nevím jestli je to díky kisu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    Tak to možná bude opravené nebo jsem to měl blbě nastavené. KIS jsem měl naposledy před dvěma lety. Takže nic takového jako že si stáhnu 300MB instalátor čehokoliv a kis to u prvního spuštění třeba 15 minut prověřuje přičemž využití CPU na dvoujádru vyletí na 100% a sežere to pár GB ram. Sestava na které se toto dělo nepatří mezi nejpomalejší.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    296

    já jsem si ničeho takového nevšiml, ale něco mi zpomalovalo pc v posledních pár měsísích při startu ale mám tu už dost pogramů takže nevím co to bylo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Adware.Somoto.A
    Od Ivo Mašek v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-03-2012, 09:34
  2. spyware a adware
    Od HFX9 v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-04-2010, 22:48