Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: ADSL?

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Na dálku těžko říci. U Wi-Fi hraje roli celá řada faktorů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Noedar
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    260

    a nemoze mu prekazat,ze je umiestneny na stole vedla monitoru? ze by to ten signal nejak ovlyvnovalo? ci to je uplne jedno
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Myslíš, že jsme věštci? Prostě ho zkus přemístit, a uvidíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Noedar
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    260

    no moc to premiestnenie nepomohlo, navyse je to komplikovane kvoli tahaniu kablov, neda sa taky router pouzit bez sietoveho kabla? ze by sa nejak pripojil na dostupny signal wifi z modemu a dalej ho rozsiroval cez router? router by bol iba v elektrickej sieti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Noedar Zobrazit příspěvek
    no moc to premiestnenie nepomohlo, navyse je to komplikovane kvoli tahaniu kablov, neda sa taky router pouzit bez sietoveho kabla? ze by sa nejak pripojil na dostupny signal wifi z modemu a dalej ho rozsiroval cez router? router by bol iba v elektrickej sieti.
    Dá se použít mód repeater (přijme wifi a pak ji pošle dál). Dosahuje to sice cca poloviční rychlosti (možná ani to ne) běžný wifiny, ale je to funkční.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,153

    1. Podívej se, na jakém kanálu jedou okolní sítě a svůj kanál nastav co nejodlišněji.
    2. Zkus snížit výkon (někde u wireless, měly by tym být hodnoty v mW, nebo pouze high-medium-low).
    3. Zkus natočit router na bok.

    Od kroku 2 včetně každou změnu nastavení ověř na notebooku, jestli došlo ke zlepšení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Noedar
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    260

    1. skusam menit tie kanaly, daju sa menit od 01 az po 13, zatial som ziadny zazrak nespozoroval, ale skusam dalej.
    2. mam otvorene nastavenie bezdrotovej siete, ale nic s vykonom tam nieje, iba nejaky rezim 54Mb/s 145Mb/s a 300Mb/s to by mohlo byt aj ono, ale to mi pride tiez bez zmeny.
    3. router mam na original stojane, je vo zvyslej polohe, mal som ho aj v horizontalnej, ale tiez to nejak nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12