Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Lagy her

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    39

    Zdar , mám problém s lagy her. Můj PC : Win 7 32bit , HD 6670 DDR5 1gb,2 GB ram,Intel Pentium G620 2.6 GHz, monitor 1920x1024. Ovladač mám nejnovější z internetu. Příklad: Alan wake , vše na low , 1920x1080 - 23-30 FPS (při otáčení,což je pořád těch 23) přitom lidi to dávaj s mnohem slabšímá PC , například s
    - Athlon II X2 250 (2x1 MB L2 cache)
    - Foxconn A88GM mobo (710 SB)
    - SATA600 1TB Seagate Barracuda 7200 RPM HDD
    - Sapphire Radeon HD 6670 1GB GDDR5 (128-bit)
    - 4GB DDR3 1333 MHz RAM
    - 500W silent flow "No Name" PSU inside Codegen case
    - W7 SP1 7601 64-bit

    Hrál wakea na High (maximum preset), 1440x900 resolution, 4XAA, 8XAF, v-sync off

    Witcher 2 se na low laguje i na 1260x800. Nevíte kde je problém ? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Viděl bych možný problém s nedostatkem RAM - jaké je její vytížení? 2GB jsou tak akorát do kanclu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Viděl bych možný problém s nedostatkem RAM - jaké je její vytížení? 2GB jsou tak akorát do kanclu.
    Netuším,jak zjisitm vytížení ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Ve správci úloh (ctrl + shift + esc)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Ve správci úloh (ctrl + shift + esc)
    Je tam free: 30
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    62

    Lagy her, za to spíš může internet, ja mam 32 GB ram a stejně to někdy laguje (když je někde obrovsky množství hráčů) , byl sem u poskytovatele CL net a měl sem 2MB/s a ping byl velky, pak je koupilo Rio media, ty vylepšovali sitě a dali mi dynamickou ip a mam menší ping a nějakejch 12MB/s nebo vic za stejnou cenu.
    A že sem si kupoval herni pc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Počet hráčů na serveru zaťěžuje CPU. Ve většině případů jsou lagy způsobeny připojením,ale u tebe je 2GB RAM opravdu nedostatek. Já mám 8GB a při BF3,5 záložkách v chromu a pár dalších aplikacích na liště mám cca. 60-70% použité RAM (takže tak 2x-3x víc než tvoje maximum)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od qquiderr Zobrazit příspěvek
    Lagy her, za to spíš může internet, ja mam 32 GB ram a stejně to někdy laguje (když je někde obrovsky množství hráčů) , byl sem u poskytovatele CL net a měl sem 2MB/s a ping byl velky, pak je koupilo Rio media, ty vylepšovali sitě a dali mi dynamickou ip a mam menší ping a nějakejch 12MB/s nebo vic za stejnou cenu.
    A že sem si kupoval herni pc
    Tady se jedná o neskutečně častou chybu. On sice píše "lagy", ale s lagama to nemá nic společnýho a podle popisu se jedná o obyčejné sekání.

    Btw udávaná rychlost připojení už dneska (bohužel) o kvalitě nic neříká
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Tady se jedná o neskutečně častou chybu. On sice píše "lagy", ale s lagama to nemá nic společnýho a podle popisu se jedná o obyčejné sekání.

    Btw udávaná rychlost připojení už dneska (bohužel) o kvalitě nic neříká
    A kdo tu mluvil o nějakém připojení ? Mluvím o singleplayer hrách bez internetu ! A ta 1 GB ram teda pomůže ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    62

    sigl player hry mě běhaj v pohodě a na max detaily, využití cpu je max 50 (vyšší třeba u crysis 2,3 a náročnějších, může být až ke 100%) a využití ram nanejvýš 30%. Jen u MMO mi vadí když je servertřeba v usa tak že to občas lagne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od robobobo Zobrazit příspěvek
    A kdo tu mluvil o nějakém připojení ? Mluvím o singleplayer hrách bez internetu ! A ta 1 GB ram teda pomůže ?
    Ty ne, ale qqudierr ano. Navíc lagy (jak jsi špatně označil sekání hry) se vztahují právě na online hraní.

    Btw pokud máš free 30% v prostředí windows, tak by upgrade na 4GB pomohl. Ale nenapsal jsi žádné detaily o vytížení RAM, takže si nemohu být jistý. Spusť hru, chvíli hraj, přepni (HRU NEVYPÍNEJ!) na správce a podívej se na RAM, spusť jinou hru a to samé - pak sem vypiš vytížení RAM u her, které hraješ, hlavně těch problémových.

    Citace Původně odesláno od qquiderr Zobrazit příspěvek
    sigl player hry mě běhaj v pohodě a na max detaily, využití cpu je max 50 (vyšší třeba u crysis 2,3 a náročnějších, může být až ke 100%) a využití ram nanejvýš 30%. Jen u MMO mi vadí když je servertřeba v usa tak že to občas lagne.
    A tazateli tohle pomůže jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    nevím jesti mu u win 7 32bit pomůže zvětšit ram(max 1 gb ,víc toho 32jky nepoberou) ale co píše v úvodu o fps ve hře alan wake (23-30 fps) tak to je docela slušný výkon na udávané sestavě a full hd rozlišení-a jestli tvrdí že na té "slabší sestavě" jede na high včetně 4XAA, 8XAF atd tak je to na nobela-na mém pc v podpisu to na high jede cca 50-60 fps na ultra kolem 40
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Lagy v online hrách
    Od backinblack v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-08-2013, 12:51
  2. Lagy internetu
    Od Gohan v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-01-2012, 15:54
  3. Problémy s PC (HW/SW): Lagy ve hrách
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-10-2011, 18:36
  4. Lagy nad 10000 skore?
    Od Neregistrovaný v sekci IT Manager III
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 16:16
  5. Lagy - az nekolik sekund
    Od tony789 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 15:10