Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vzdálený přenos video signálu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2013
    Příspěvků
    15

    Ahoj!

    Prosím o radu, jak přenést video signál (konektory dvi nebo hdmi, v nejhoršími vga) z počítače do monitoru na vzdálenost cca. 10m.

    Existuje možnost bezdrátového přenosu? Nebo přes elektrické zásuvky?

    Tahat po zemi 10m kabel není pro mě řešení.

    Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    bezdratem to jde, ale rekl bych ze to nebude zrovna bezproblemove http://www.amazon.com/Belkin-F7D4515...screencast+av4

    jinak jeste existuje moznost posilat HDMI signal po klasickem RJ45 ethernetovem kabelu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,193

    Našel jsem výrobek firmy Conrad (manual), osobní zkušenost ale nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2013
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Našel jsem výrobek firmy Conrad (manual), osobní zkušenost ale nemám.
    Díky, tohle zařízení vypadá dobře. Sice trochu dražší, ale je to ono!

    ---------- Doplněno v 09:55 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:52 ----------

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    jinak jeste existuje moznost posilat HDMI signal po klasickem RJ45 ethernetovem kabelu
    Potřebuji k tomu jeden kabel nebo dva kabely (in/out)?

    Drát je drát :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Citace Původně odesláno od milanbey Zobrazit příspěvek
    Potřebuji k tomu jeden kabel nebo dva kabely (in/out)?

    Drát je drát :-)
    delaji se v obou verzich (2x cat5 nebo 1x cat5)
    http://www.krup.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=2474
    http://www.krup.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=3691
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2013
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    bezva, díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-05-2013, 23:46
  2. Nové PC - bez video signálu
    Od noirut64 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-05-2013, 18:46
  3. přenos wifi signálu
    Od xRAma v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2011, 20:59
  4. Vzdálený přístup
    Od Roman008 v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-03-2010, 19:26
  5. Vzdálený přístup na PC
    Od Rosta43 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 20-02-2010, 18:29