Hoďte na něj deku nebo ho zabiju ...
Hoďte na něj deku nebo ho zabiju ...
to je chyba toho na čem píšu..ne moje , nejde mi to z práce editovat...jedemě přes proxy který má s tím problémy...z domu to opravím...neboj se...jinak můžeš klidně i ty...
---------- Doplněno v 14:17 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:16 ----------
Strachy ani nemůžu spát, jídlo mě nechutná...silácký řeči na netu fakt zbožňuju...
Já zase miluju, když se tu najde někdo, kdo si myslí, jak všemu rozumí, do všeho se s*re a přitom o půlce z toho ví kulový a jeho příspěvky jsou úplně k ničemu...
A co jiného jsem napsal???
To nezáleží ani na mě, ani na tobě, ale na zaměstnavateli/vedoucím/zadavatelem práce.Framework nepotřebuješ.
A jak dlouho ti to bude trvat? Najme zaměstnavatel někoho, kdo dobře zná i málo používané funkce a je schopný rychle produkovat užitečný kód a plnit termíny, nebo někoho, kdo si bude všechno dohledávat, ale "rozumí všemu"? (při stejných ostatních schopnostech)Nejpoužívanější funkce a syntax se ti dostanou pod kůži velice rychle. Zbytek vždy dohledáš.
To byl jen příklad... Nepochopils, co jsem chtěl říct?Nechci dělat v účetnictví, ale v tom co mi jde - a umím to skvěle.
A myslíš, že na to budeš mít čas? Když ti na stole přistane úkol, že musí být za týden hotový, tak si začneš přepisovat funkce, které už jsou? A co tím získáš Pokud je výkon kritický, tak se ty funkce nepíšou prasácky, ale optimálně a nemáš si co přepisovat.navíc funkce atd. si vždy dělám sám. Nikdy bych nepoužil ty prasekódy.
K čemu ti je, že něco vytvoříš superoptimálně v ASM, když s tím strávíš půl života a přitom bylo je potřeba udělat nějakou blbinu, u které nezáleží na výkonu a dala se ve frameworku naklikat za pár minut/hodin?
Je prostě potřeba dělat to, za co ti někdo zaplatí, v termínech, které ti stanoví a taky se na tom domluvit. Ne jak by sis představoval, že by to v utopickým případě mělo fungovat. A hlavně s tou domluvou a pochopením druhých bych řekl, že máš největší problém.
kevin00, VencaX...dokazujete mi jakej jsem idiot a že ničemu nerozumím. Neznám Vás a proto Vás vybízím, napište mi v čem se vyznáte v oblasti IT. Jako klasik se ptám, řekni mi v čem se vyznáš ať vím o čem se s tebou mám bavit. A k této otázce. Možná Vy nevíte jak tazateli pomoct. Já bych mu alespoň mohl dáít kontakt na firmy se kterými spolupracujeme a o kterých vím, že zdatného programátora by nikdy neodmítly. A jsou to firmy s miliardovými zisky. Jestli tohle Vám nestačí tak mě prostě ignorujte. Jo a silácký řeči i na netu nejsou jen tak přehlédnutelné. Oháníte li se kulturou pak v případě internetu je to netiquete.
---------- Doplněno v 14:35 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:35 ----------
kevin00, VencaX...dokazujete mi jakej jsem idiot a že ničemu nerozumím. Neznám Vás a proto Vás vybízím, napište mi v čem se vyznáte v oblasti IT. Jako klasik se ptám, řekni mi v čem se vyznáš ať vím o čem se s tebou mám bavit. A k této otázce. Možná Vy nevíte jak tazateli pomoct. Já bych mu alespoň mohl dáít kontakt na firmy se kterými spolupracujeme a o kterých vím, že zdatného programátora by nikdy neodmítly. A jsou to firmy s miliardovými zisky. Jestli tohle Vám nestačí tak mě prostě ignorujte. Jo a silácký řeči i na netu nejsou jen tak přehlédnutelné. Oháníte li se kulturou pak v případě internetu je to netiquete.
A zadavateli. Programování pro někoho je vždy na zakázku. Znám to z praxe kdy nám jedna známá firma programuje něco pro naši potřebu. Potřebujeme do ovládacího panelu aplikace přidělat tlačítko které vyvolá funkci například vybrání určitých položek z databáze ms sql. Firmě to trvá 3 týdny aby dodala upgrade aplikace a my následně zjistili, že tlačítko funguje jak jsme si přáli, ale naopak něco co dříve fungovalo nefunguje. Takto to s nimi máme už cca 5 let kdy jedna oprava stíhá předchozí. Víme, že celou aplikaci programuje jeden jejich pracovník a firma se děsí aby ho nesrazilo auto. Věřím (po konzultacích s jednatelem firmy) že najít se jiný programátor, zdatný, který by se koukl na to jak je udělaná databáze a ovládací aplikace a zjednodušil ji a opravil tak ho zlatem zahrnou. Firma o které mluvím je známá například z kauzy o registru vozidel, z politiky (VV).
---------- Doplněno v 14:41 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:41 ----------
A zadavateli. Programování pro někoho je vždy na zakázku. Znám to z praxe kdy nám jedna známá firma programuje něco pro naši potřebu. Potřebujeme do ovládacího panelu aplikace přidělat tlačítko které vyvolá funkci například vybrání určitých položek z databáze ms sql. Firmě to trvá 3 týdny aby dodala upgrade aplikace a my následně zjistili, že tlačítko funguje jak jsme si přáli, ale naopak něco co dříve fungovalo nefunguje. Takto to s nimi máme už cca 5 let kdy jedna oprava stíhá předchozí. Víme, že celou aplikaci programuje jeden jejich pracovník a firma se děsí aby ho nesrazilo auto. Věřím (po konzultacích s jednatelem firmy) že najít se jiný programátor, zdatný, který by se koukl na to jak je udělaná databáze a ovládací aplikace a zjednodušil ji a opravil tak ho zlatem zahrnou. Firma o které mluvím je známá například z kauzy o registru vozidel, z politiky (VV).
Neptám se kde, jak atd. Ptám se, jaké jsou možnosti... Vzhledem k tomu, že se nejedná o nadsázku, ale doložitelná fakta, nevidím důvod o nich pochybovat. Navíc je pouze v mém zájmu psát pravdu. Nebude mi dělat žádné potíže doložit znalosti, zkušenosti atd. Vyjíma školy... Jejich využití jsem zde také zmínil - jednu část plním - vlastní OS, druhá pokulhává...