Dobrý den,
když jsem s programováním začínal (v C#) a založil poprvé toto téma na jedné programátorské síti, neměl jsem co nabídnout. Ale když dnes ovládám všechna programovací paradigmata, všechny druhy jazyků atd. Už tolik nechápu, že nezavadím o dobrou práci. Dělám akorát v jednom týmu, kde se jedná skoro jen o web. Což je další věc - mohu dělat všechen druh vývoje - Web, Desktop i strojové programování. (Hexeditor/ASM) V ASM dělám i vlastní operační systém (a jeho souborový systém) - a referovat bych mohl do aleluja. Týká se mne tedy spektrum virtuální stroj až strojový kód. Jazyky jako třeba celá řada C, D/D2, F/F#, J/J#, A/A#, X++, Lua, Python, Ruby, SmallTalk, BASIC/VisualBasic, CommonLisp ... Flex&Bison. (+ vše kolem webu) Vlastně bych mohl dělat v čemkoliv. Databáze, dotazovací jazyky, schématické jazyky atd. samozřejmostí. Paradigmata jsou mi nejbližší OOP, funkcionální a deklarativní. Nejbližší je mi teď strojový kód - respektive jeho lidštější vyjádření - ASM. (Assembler NASM.) V .NET ale pořád dodělávám jeden projekt. A vyšší scriptovací jazyky jsou potřeba v Unixu dnes a denně. Jediné mínus (pro mě malé) je, že nemám školu se zaměřením k PC. (Zubní technik) Tak se ptám - jaké mám možnosti?
Děkuji.