Notebook nejede...
Zdravím, spravoval jsem notebook. Byly na něm Visty a házelo to error. Pak jsem tam nainstaloval Win 7 RC2. Nevšiml jsem si, že to jsou RC2, tak jsem tam pak instaloval normální Win 7. Poprvé při instalaci nějakej error, pudruhé jsem instaloval 32bit verzi a ta se nainstalovala. Po restartu se to začalo načítat, ale seklo se to v: "Starting services". Tak jsem to natvrdo restartoval a teď mi to nechce přejít přes startování BIOSu...Poradíte někdo, co s tím?
Zřejmě se bude jednat o hw chybu, nikoliv o sw chybu, když je zobrazena chyba i po čisté instalaci systému. Pokud má notebook dva moduly RAM můžeš se zkusit mezi sebou proházet ve slotech, případně je jednotlivé otestuj pomocí Memtestu, otestuj disk utilitou výrobce. BTW Jedná se o legální systém, abychom vyloučili chybu systému vinou nezdařilé úpravy (např. předaktivované systémy).
No, je to čistej systém. Ten RC2 jsem používal legálně, ale už je to dávno a teď už pro něj nejsou aktualizace...A už mi naskočil BIOS a zase se to zaseklo v Setup is starting services...