Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 52

Téma: PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    42

    Jen bych se chtěl zeptat na Váš názor ohledně tohoto monitoru: http://www.alza.cz/21-5-samsung-s22c...ny-d396197.htm. Je ve slevě, tak jestli není třeba ještě o něco kvalitnější...

    EDIT: Koukal jsem se více podrobně a tento monitor zase nemá HDMI, takže půjdu nejspíše do toho LG A ještě taková herní otázka. Rozběhnu na tomto PC se slušným FPS (70 FPS) hru Planetside 2? A když už se ptám, tak jak na tom budu se hrou DayZ? Herní otázky nejsou zas tak životně důležité, takže když se nedočkám odpovědi, tak nevadí.
    Naposledy upraveno uživatelem Nemexis: 09-07-2013 v 20:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    42

    Díval jsem se na neoficiální specifikace BF4, kde by tato hra měla prý vyžadovat již 8 GB RAM (v doporučené sestavě), toto číslo se samozřejmě zvedlo kvůli nové generaci konzolí. Ptám se tedy, když je v této sestavě 8 GB RAM a systém si něco vezme, tak jestli to bude dostačující pro hru. Jestli by do té sestavy nebylo dobré dát rovnou 16 GB RAM. Ale zase ze zkušenosti je jasné, že současná generace konzolí měla RAM 4 GB a všechny hry na PC vyžadovaly také 4 GB. Takže jestli se nevyplatí být zase "o kus napřed" a mít na dekádu vystaráno s pamětí RAM...
    Chtěl bych slyšet názor Vás, jakožto profíků, zda to má cenu do toho PC ještě přidávat...

    EDIT: Zde jsou ty specifikace: http://www.spite.cz/menu/novinky/cla...4-hw-pozadavky
    Naposledy upraveno uživatelem Nemexis: 10-07-2013 v 11:34
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Ta hra vyžaduje, aby systémová paměť byla 8GB, nikoli že si vezme 8GB. Ta hra bude založená na stejném enginu, jako BF3 a BF3 mi v pohodě fungovalo i na 4GB. 8GB je na hry víc než dost, ta hra si stejně nevezme víc jak 4GB.

    Teď sis sám podtrhl větev pod svým příspěvkem... v těch požadavkách je v doporučené sestavě 6GB RAM
    Mimochodem se pořád jedná o neoficiální požadavky, které neodopovídají tomu, co by měla hra skutečně vyžadovat, jde pouze o odhady. A navíc když má fungovat na sestavě se 4GB RAM, proč by nefungovala na sestavě s 8GB?

    EDIT:
    Mimochodem požadavky hry nejsou to, co si hra opravdu vezme, většina dnešních her si z RAM nevezme snad víc jak 2GB (i když v požadavcích mají třeba 4GB).
    Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 10-07-2013 v 12:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    42

    Super, díky za odpověď Jak jsem psal hned na začátku, vůbec se v tom nevyznám, takže chápu, že některé mé otázky a domněnky mohou znít stupidně .
    Každopádně já čerpal z více stránek, tuto jsem dal jakože českou, ale třeba na této stránce (http://bf4central.com/battlefield-4-...-requirements/) píší, že když je systém 64-bitový, tak hra bude vyžadovat 8 GB, šlo jen o spletení webu. Každopádně díky moc za objasnění
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    No... to je spíše z toho důvodu, že 64-bit systém si bere více paměti. To, že by to hra vyžadovala, to je podle mě blbost na druhou. Zvlášť jestli to má běžet i pod 2GB (minimální požadavky). A pořád se tu bavíme o něčem, co není určité. Až budou oficiální požadavky, tak má cenu se o tom bavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    42

    Ještě otevřu toto téma. Jsem před objednáním nového PC, akorát jsem se zasekl na skříni. Nakonec bych koupil koupil tuto case http://www.czc.cz/bitfenix-shinobi-cerna/96141/produkt, avšak mě zarazilo, že nemá otvory na USB 3.0 (což když mi MB nabízí, tak proč to nevyužít). Tak se snad už naposledy ptám, jakou skříň kolem těch 1500 Kč vybrat. Nemusí svítit a když už, tak spíše červeně.
    Předem díky za odpovědi

    Sestava: http://www.czc.cz/f7a6r0r7ssg5m9dv31vbnfna1c/seznam
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Z těch designově jednodušších (které se mi líbí) bych doporučil třeba Fractal Core 3000 se dvěma USB 2.0 a dvěma USB 3.0. Jako zajímavá mi přijde i Shinobi Core také se dvěma USB 2.0 a dvěma USB 3.0 (bohužel nesvítí červěně).

    Dalo by se uvažovat i o Zalman Z11 Plus, ale ta mi nesedí vzhledem (plus opět nesvítí červěně).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Podle recenzí není Shinobi zcela nejlepší volbou. Dobrou volbou by byl již zmíněný Zalman Z11. S červeným podsvícením to bude již horší, povětšinou se vyrábí poč. skříně s modrým či žádným podsvícením. Lze řešit následným zakoupením ventilátoru s červeným podsvícením.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    42

    Vzal jsem skříň Fractal Core 3000, protože jsem si svoji "Matějskou pouť" rozmyslel. Ještě se zeptám ohledně čtečky pam. karet. Má smysl kupovat interní (http://www.czc.cz/scythe-sckmrd-3000...48lhli8ekm5g78), nebo se vyplatí koupit nějakou externí, akorát budu mít jeden USB slot pryč.
    Předem díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Vzhledem k tomu, že Fractal Core 3000 nemá 3,5" externí pozici pro zařízení velikosti interního Cardreaderu, bych vzal externí.

    EDIT:
    v případě interního zařízení (tedy interní čtečky) bys musel dokoupit ještě něco v tomhle stylu
    http://www.czc.cz/ramecek-5-25-3-5-p...jahjg894teg2g9
    http://www.czc.cz/akasa-ak-hda-05/11...jahjg894teg2g9
    Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 27-08-2013 v 16:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41

    htc htc je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    86

    @Venco, dovolím si s tebou nesouhlasit, Fractal Core 3000 obsahuje záslepku, nebo spíše redukci pro použití externího 3,5" zařízení ve slotu 5,25" - když už jsi mi ji navrhl v jiném vlákně, tak jsem si ji trochu proklepl, sám mám card reader pro 3,5" pozici
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Já jí měl v ruce jen jednou a to už bylo všechno namontované, takže jsem originální balení se vším příslušenstvím neviděl (a v recenzích zrovna bod "příslušenství" přeskakuju - vyjma osazení ventilátory). Takže se omlouvám, moje chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Počkat lidi :-), jsem sice začátečník, možná to napíšu úplně blbě, za co se kdyžtak omlouvám, ale co jsem si četl ohledně těch čipsetech jak psal VencaX tak čipset Z77 je na taktování ne? A jestli jo tak, když nemá i5 s odemčeným násobičem tak neni to zbytečné? Omlouvám se jestli jsem to napsal špatně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Výrobci pomalu umožňují přetaktování i na nižších řadách čipsetů (jedná se totiž o omezení na úrovni BIOSu). Lze použít i nižší čipsety pro výkonné procesory, ovšem tyto základní desky jsou povětšinou nevhodné pro osazení takto výkoných procesorů (slabá a nechlazená nap. kaskáda).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Ok díky za vysvětlení a omlouvam se.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od JackFlash v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 14-05-2012, 12:07
  2. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od Pechy91 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-02-2012, 20:57
  3. PC pro hraní her v ceně 7 500 - 10 000 Kč
    Od Krzy v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-02-2012, 16:13
  4. PC pro hraní her v ceně 20 000 - 22 500 Kč
    Od kolex v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-12-2010, 14:16
  5. PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Hellow v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 19:02