Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 57

Téma: Vodni chlazeni I7-3770K a GTX770

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    35

    To ani vepredu aby tam sel do bedny vzduch??Tim lip
    Jak to vypada s blokem na GK?
    Naposledy upraveno uživatelem dupaljiri: 06-08-2013 v 17:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    35

    dekuju moc za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    35

    dobry den omlouvam se ze se jeste ptam,ale chci se zeptat ma objednavka by v pripade mnela vypadat takto?
    http://www.alphacool.cz/Nakupni-kosi...NDk4MDoxMHw%3d
    a je moc velky problem pridat do jiz funkcniho okruhu druhou GK???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Ano takto je to zcela v pořádku

    Druhá karta - stačí koupit blok a SLI spojku, například http://www.alphacool.cz/produkt/Bits...-22-31mm-.html

    Postup zcela jednoduchý - odpojit napájení PC, vzít čistou misku bez nečistot, dát jí pod nejnižší bod okruhu (obvykle vstup zespoda do VGA bloku), povolit hadici z fitinky, nechat vše vytéct, co tam zůstane tak nevadí. Na každý konec hadice dát ubrousek, kdyby chtělo něco kápnout ven. Vložit druhou kartu do slotu, spojit spojkou s první kartou, spojit blok s okruhem. Vodu z misky nalít do expanzky. Zapnout PC. Práce i s kafem na 15 minut
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    35

    dobry den dlouho jsem tu nebyl a zase zacinam uvazovat o vodnikovy zbavuji se sve GTX770 a objednal jsem si EVGA GeForce GTX 780 Ti Dual Classified w/ EVGA ACX Cooler 3GB tak na ni uz jen cekam a chtel bych se zeptat jak moc by se vodni chlazeni muselo oproti poslednimu navrhu zmenit aby zvladal tuto kartu a aby se nechalo v budoucnu prejit na nove procesory pro desky X99.Dekuji moc.samozrejmost beru blok na GK a tez mozna blok na Procesor.Jen dodam ze okolik musi byt zmeny vetsi pro pripadne chlazeni zakladni desky
    jeste jednou dekuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    V podstatě nemusíte měnit nic. Jen full cover blok, tedy tento http://www.alphacool.cz/Vyhledat?arg0=classy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    35

    nejsem si jist kterou kapalinu,ale rad bych se zeptal jaky by byl narust vykonu s timto slozeni?
    http://www.alphacool.cz/Nakupni-kosi...ozfDQ5ODA6MTB8
    A uvazuji jeste o vymene FITINEK na
    http://www.alphacool.cz/produkt/EK_W...?arg1=01060310
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    EK-Supremacy je o pár desetin stupně výkonnější než Alphacool XP3 Light. Jinak tam žádný rozdíl není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    35

    premyslim na moznosti regulace a monitoringu teplot kapaliny jde to nejak rozumne cenove vyresit?a jeste dotaz jak hlasite je to cerpadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    To čerpadlo na dvojku neuslyšíte.

    Základní kvalitní kombinace měření průtoku + měření teploty vody v okruhu + možnost regulace ventilátorů atd podle těchto teplot vypadá takto http://www.alphacool.cz/Nakupni-kosi...EyNDoxfA%3d%3d
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    35
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Použít by to šlo, ale:

    1) Ten Lamptron bude skladem až v dubnu.
    2) Aquaero je ve všech ohledech inteligentnější zařízení - ale chápu, že ten Lamptron zase má display, což u Aquaera znamená jedině koupit PRO verzi za mnohem větší peníze...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    35
    Naposledy upraveno uživatelem dupaljiri: 09-02-2014 v 13:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    35

    dekuji moc,ale bohuzel EVGA GTX 780Ti 03G-P4-2888-KR je stale nedostupna a nedari se mi vybrat nahradu aby mnela nereferencni PCB a idealne s 2x8pin napajenim pro lepsi taktovani.Tak stale se nemuzu rozhodnout pro jakou grafiku urcite chci GTX780Ti,ale jakou tod otazka
    nevite zda nejaky vyrobce neplanuje full cover na tuto kartu??
    http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4890#ov
    jinak jsem lehce hledal a povedlo se mi najid ze blok by mnel vyjid do konce Února je tomu opravdu tak?
    Naposledy upraveno uživatelem dupaljiri: 11-02-2014 v 20:30
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vodní chlazení
    Od adock v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 11-08-2013, 22:18
  2. Vodní chlazení pro GTX 570
    Od Raymond v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-03-2013, 17:33
  3. vodní chlazení pro i7 a GTX285
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 67
    Poslední příspěvek: 14-05-2009, 16:09
  4. vodní chlazení pro CPU+GPU
    Od Blackbaron v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 18:15