Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problém s novou tiskárnou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    4

    Poprosím o radu, jak zrušit příkaz "fokus" v nastavení ovladače tiskárny. Mám W XP home. Předem děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    221

    Jestli myslíš "náhled před tiskem" tak ten bývá často jako volitelné v nastavení tisku. Pokud máš nějaký obecný ovladač tak tam to nenajdeš. Musíš mít origo ovladač k tiskárně ne jen obecný. O jakou tiskárnu se jedná ?

    ---------- Doplněno v 13:57 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 13:57 ----------

    Jestli myslíš "náhled před tiskem" tak ten bývá často jako volitelné v nastavení tisku. Pokud máš nějaký obecný ovladač tak tam to nenajdeš. Musíš mít origo ovladač k tiskárně ne jen obecný. O jakou tiskárnu se jedná ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    4

    Mám LaserJet 100 Color MFP M175nw. Po odeslání tisku se mně program minimalizuje. Způsobuje to příkaz fokus, ale nevím, jak ho v ovladači tiskárny vypnout. Ovladač je nainstalovaný z origo céda, které bylo u tiskárny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    221

    Přesně tuhle multifunkci neznám ale obecně HP ovladače jsou +- autobus stejné. Něco se zmenšením jsem našel u C2840 v předvolbách tisku, "efekty". Taky "úpravy".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    4

    Měl bych problém asi upřesnit. Používám skladový program Cezar, který je dosová aplikace. Po odeslání tisku se rozhraní programu minimalizuje a musím program vypnout a znovu zapnout, aby byl opět přes celou stránku. Dodavatel softwaru odepsal: Je třeba vypnout příkaz "focus" který při své aktivaci posílá do systému. Ve většině případů je tento přepínač v nastavení ovladače tiskárny. Telefonní rozhovoru s tech. podporou HP byl k ničemu a dodavatel SW nám odkázel s dotazem na výrobce ovladače, takže bludný kruh.

    Citace Původně odesláno od JuraS. Zobrazit příspěvek
    Přesně tuhle multifunkci neznám ale obecně HP ovladače jsou +- autobus stejné. Něco se zmenšením jsem našel u C2840 v předvolbách tisku, "efekty". Taky "úpravy".
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,116

    DOSovy program maximalizujes zpet pomoci LevyAlt+Enter
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    4

    Díky moc. Pomohlo.

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    DOSovy program maximalizujes zpet pomoci LevyAlt+Enter
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Tiskárny: Problém s tiskárnou Canon MP-210
    Od Alan Grey v sekci Periferie
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-08-2010, 22:00
  2. problém s tiskárnou Brother DCP 115C
    Od billy_86 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-03-2009, 13:14
  3. Tiskárny: Problém s tiskárnou
    Od Lailah v sekci Periferie
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 13:25
  4. problém s tiskárnou - spool32
    Od haniccka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-01-2008, 12:28