Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 33

Téma: Driver mám, zvukový manager ne

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Tlačítko Konfigurovat nefunguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    klikni pravím na spodní lištu na ikonu reproduktoru a dej "Zvuková zařízení"

    vyskočí ti tohle okno,vyber to co chceš používat a klikni dole na konfiguraci
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek.PNG 
Zobrazení: 98 
Velikost: 38.1 KB 
ID: 28852  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    Díky moc, ale další věc Mám tam na výběr jenom "stereo" a na další stránce jenom "přední pravý a levý reproduktor". Čim to je? Je možný že moje zvuková karta nepodporuje víc reproduktorů? Nebo něčim jiným...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Tak znova. Co máš za OS? Máš nainstalovány všechny záplaty přes Windows Update? Je aktualizovaný DirectX (nejlépe přes dxwebsetup)? Nainstaloval se korektně nový ovladač (mrkni do Správce zařízení na verzi)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    Windows 7 Pro x64 / teď jsem je nainstaloval / directX jsem teď zauktualizoval / správce zařízení mi tvrdí že mám realtek hd audio 6.0.1.6873
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Když vložíš následující kód (včetně uvozovek) do Příkazového řádku a potvrdíš

    Kód:
    "%ProgramFiles%\Realtek\Audio\HDA\RAVCpl64.exe"
    , otevře se Správce zvuku Realtek HD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    Ne, ale v tom umístění ho mám...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pak musí být problém v OS - malware, narušení systému nějakým čističem apod.

    Nejjednodušší řešení je čistá reinstalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    A mám se něčeho vyvarovat nebo něco předně udělat? Jinak díky za pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Předně udělej zálohu důležitých souborů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    a taková dodatečná otázka - jak reinstaluju os abych úplně vymazal starou verzi? Teď když bootuju tak se mě to ptá jestli chci použít win 7 nebo starší verzi systému windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    pokud chceš mít uplně čistou instalaci tak při instalaci až na to dojde řada sformátuj všechny oddíly(včetně 100Mb oddílu rezervovaného systémem,nebo ho uplně smaž) hdd,při instalaci nech v pc pouze jeden hdd,pokud používáš více hdd tak tyto připoj až bude vše hotovo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    Tak jsem po čistym reinstallu, nainstaloval jsem realtek ale pořád se mi nespouští ten ravpcl... Zkusim to pošéfit se známym, ale napadá vás ještě něco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Vskutku zvláštní. Leda by byl na desce osazen nějak specificky upravený kodek, který není podporován generickým ovladačem Realteku. Podle desky jde o značkové PC. Zkusil bych tedy stáhnout ovladač ze stránek výrobce (stávájící před jeho aplikací pochopitelně odinstaluj).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    muzes zkusit pomoci CodecSniper a CodecTweakTool zjistit nainstalovane kodeky a jejich prioritu pri spousteni... / zda se ten RAVCpl64.exe neukonci diky tomu, ze primarne predpoklada uziti SW jineho poskytovatele a tak se sam ukonci /, jen vesteni z kristalove koule....
    EDITED: pokud jsi ale neinstaloval CodecPacky, CCCP, FFDSHOW, LAV, Shark7 apod. tak by vse melo fungovat okamzite po instalaci OS a prislusnych driveru....
    instaloval jsi nejprve Realtek HD audio a az pote Realtek HDMI Audio?
    Naposledy upraveno uživatelem john: 07-08-2013 v 20:23
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. omylemi odinstalovaný zvukový ovladač v pc
    Od Aninka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 09-04-2014, 01:45
  2. Odinstalovaný zvukový ovladač
    Od spratekspratek v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 01:05
  3. zvukový signál při spuštění PC
    Od ksvat v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-11-2011, 22:51
  4. Nejde jeden zvukový kanál
    Od Tabularasa22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2011, 10:50
  5. Gigabyte P35-DS3P, zvukovy problem
    Od Ratamahatte v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 22:14