Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Driver mám, zvukový manager ne

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    Ahoj, chtěl jsem se zeptat. Nainstalovat jsem si realtek hd audio manager, v programech ho mám, ale nikde, včetně ovládavích panelů, ho nemůžu najít a otevřít. Potřebuju to k nastavení 5.1 analogových bedýnek - zapojuju to přes line in a mic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    standartně je na C\Program Files\Realtek\Audio\HDA a manažer je budto RAVBg64 nebo RAVCpl64 (u Win x64 OS)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    jo tak to mi nějak nejde otevřít...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    dvojkklikem na ikonu aplikace RAVCpl64 to nejde? klikni na ni pravím myšítkem a dej "spustit jako správce"
    pokud tohle nepomáhá tak reinstaluj driver
    a napiš co máš za základní desku nebo zvukovku,pokud ji nemáš integrovanou na desce
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    Mám IPIEL-LA, když na to kliknu jako správce, ptá se mě to jestli chci aby provedl změny v mém počítači ale nic se nezapne. Jediný čeho jsem dosáhl je supr syntetizátor od Realteku, kterej má stejnej vzhled jako to co potřebuju, ale nestačí mi to.

    Tohohle chci dosáhnout:
    http://cloud.addictivetips.com/wp-co...shot-thumb.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,113

    1. Mas IPIBL-LA (Berkeley) nebo IPIEL-LA3 (Eureka3) ? Radeji napis, co je to za HPcko.
    2. Nemel jsi instalovat manager, ale driver, klidne univerzalni od Realteku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    Pořád nic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    co třeba koupě nové zvukové karty s více vstupy? Aktuálně mám jenom ty 3 základní konektory který se musí přenastavit vtom audio manageru který mi nejde pustit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Správce zvuku Realtek HD se standardně spouští automaticky po instalaci. Co máš za OS? Odebral jsi před instalací nového ovladače stávající? Je OS plně záplatovaný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    před instalací driveru si stáhni a ninstaluj driver fusion (najdeš na google,stačí free verze,poté standartně odinstauj realtek,vypni pc a spust ho v nouzovém režimu bez sítě,spust driver fusion,zaškrtni vše od realteku a vymaž,restartuj pc a nainstaluj nejnovější realtek,a jak píše kolega výše zkontroluj v ovládacích panelech ve windows update "vyhledat nové aktualizace" a nainstaluj vše co najde,
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    Tak jsem stahnul driver fusion, nic od realteku co bych mohl odinstalovat jsem neměl, zapnul jsem pc v nouzovym režimu bez sítě, označil realtek, dal delete, chvíli se mazalo, pak jsem rebootoval do normal režimu, nainstaloval jakýsi 64bit_Vista_Win7_Win8_R271, rebootoval a pořád nikde nic... Jinak zvuk mi funguje v pořádku pořád, jen nemám jak to přenastavit na 5.1...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Realtek se v seznamu Driver Fusion dvakrát - jednou jako Network a podruhé jako Sound. Zvolil jsi správný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    to je pravda,ten network klidně smaž taky,automaticky ti ho nainstaluje windows update
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    38

    Tak když jdu do ovládací panely -> Zvuk, tak tam mám realtek hd audio reproduktory a digital output, ale pořád mi nefungují center a rear repráky a nevim jak to nastavit...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. omylemi odinstalovaný zvukový ovladač v pc
    Od Aninka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 09-04-2014, 01:45
  2. Odinstalovaný zvukový ovladač
    Od spratekspratek v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 01:05
  3. zvukový signál při spuštění PC
    Od ksvat v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-11-2011, 22:51
  4. Nejde jeden zvukový kanál
    Od Tabularasa22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2011, 10:50
  5. Gigabyte P35-DS3P, zvukovy problem
    Od Ratamahatte v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 22:14