Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problémy s PC (HW/SW): podvedli me v bazaru ružovka

Neregistrovaný (0)|30.7.2013 15:32
Tazatel: machalkova eva

Znění dotazu: Dobrý den v bazaru PC Růžovka mě prodali notebook s tím,že je 6měsícu starý. Je opravdu starý skoro 3 roky a mezinarodní zaruka na HP je tim padem pryč. Peníze mi vrátit nechtějí.ani slevu. Píšu to spíš kvuli tomu aby si ostatní dali pozor a jestli to můžete uveřejnit na webu. Veškeré ovladače v počítači špatně byl odněkud z ameriky a další peníze v háji za někoho kdo to zprovozní.děkuji
DrZelenka (2491)|30.7.2013 17:25
Budiž to poučení, že se elektronika kupuje buď s dokladem (takže v případě rozporu máš papír dokazující, že ti při prodeji lhali), nebo z ověřenýho obchodu (kde víš, že tě neokradou).

Pokud byl notebook zakoupen bez pořádného dokladu, tak se holt pravděpodobně nedá nic dělat, protože nelze dokázat, že při prodeji udávali stáří 6 měsíců.
r34ktor (7477)|30.7.2013 17:58
Délku záruky bylo možno ověřit před koupí pomocí sériového čísla.
Neregistrovaný (0)|8.4.2015 17:34
Je to banda zmetků, nechápu, že tam ještě někdo chodí. Okrádaj lidi, lžou a technici jsou neschopní. Víckrát tam nepůjdu.
Neregistrovaný (0)|20.5.2015 13:49
Dobrý den, já mám s Růžovkou zkušenosti dobré. Naposledy dceři spadl notebook na zem a rozbila se obrazovka. Díl měli skladem a opravu mi vyřešili na počkání, takže spokojenost.