Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Low memory ?

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele andrejus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    145

    Ahoj.

    Pri hraní WoT mi dnes začalo vyskakovať okno viz. príoha následne mi neišiel napr. mozila firefox spustit klikol som a nič pomohol reštart. Nič som nerobil začalo to samé od seba. Teda až na vratenie systému do bodu obnovenia.

    HP Probook 4535s, win7 . RAM-ky mam 6 gb.

    Viete mi poradiť čo s tým ?

    Dakujem.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.png 
Zobrazení: 90 
Velikost: 60.0 KB 
ID: 28827  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Je dost místa na disku? Nemáš zakázaný swap?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele andrejus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    145

    Mam 98 gb volné . Co je to swap ? a jak to zistím či ho mám zakázaný ?

    Edit: už som to našiel: - swap/pagefile slouzi k odkladani (virtualni) pameti na disk, nejcasteji v pripade nedostatu fyzicke pameti (RAM)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele andrejus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    145

    Je to toto ? :

    A práve mi to vyhodilo a ked som bol len na nete.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu2.png 
Zobrazení: 109 
Velikost: 1.21 MB 
ID: 28828  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Jo, je, mas to povoleny. Mozna je lepsi automaticka velikost ( nemuze ti tak dojit )...

    Je to Vista, vid?

    Jake programy Ti bezi v pozadi?

    Kdyz si to vratil do bodu obnoveni, uz to slape?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od andrejus Zobrazit příspěvek
    a jak to zistím či ho mám zakázaný ?
    http://windows.microsoft.com/cs-cz/w...virtual-memory

    6 GB paměti se neztratí jen tak. Pomocí Správce úloh (nebo Process Explorerem) sleduj, zda nějaký spuštěný program netrpí memory leakem (s časem permanentně užírá dostupnou paměť do jejího vyčerpání).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele andrejus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    145

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Je to Vista, vid?
    nie , win 7
    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Jake programy Ti bezi v pozadi?
    myslis toto ? :

    ---------- Doplněno v 19:54 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 19:53 ----------

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Kdyz si to vratil do bodu obnoveni, uz to slape?
    bod obnovenia som robil kôli tomu to : http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/73991-WiFi

    nejako sa mi celý NTB ser....e :/
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu3.png 
Zobrazení: 119 
Velikost: 170.4 KB 
ID: 28829  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele andrejus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    145

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    http://windows.microsoft.com/cs-cz/w...virtual-memory
    ok zväčšil som to na min:3000 MB a max: 5000 MB

    ---------- Doplněno v 20:04 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:01 ----------

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    zda nějaký spuštěný program netrpí memory leakem
    to ako že mam sledovať či zrazu nejaký program stratí alebo mu naskočí velké odoberanie pamete ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele andrejus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    145

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Mozna je lepsi automaticka velikost ( nemuze ti tak dojit )...
    myslis že to vyrieši problém ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od andrejus Zobrazit příspěvek
    to ako že mam sledovať či zrazu nejaký program stratí alebo mu naskočí velké odoberanie pamete ?
    Ano. A zapni zobrazení procesů všech uživatelů.

    Citace Původně odesláno od andrejus Zobrazit příspěvek
    myslis že to vyrieši problém ?
    Nevyřeší. Akorát oddálí eskalaci problému.

    Pokud je systém v rozkladu, bude nejlepší čistá reinstalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele andrejus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    145

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Ano. A zapni zobrazení procesů všech uživatelů.
    co je toto do prdel...e zač:

    ---------- Doplněno v 20:31 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:28 ----------

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Pokud je systém v rozkladu, bude nejlepší čistá reinstalace.
    už som nad tým rozmýšlal, a ked bude NTB blbnut ešte z dačím alebo neprestane stávajúci problém tak to skúsim vyriešit reinštalom winu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu5.png 
Zobrazení: 97 
Velikost: 178.3 KB 
ID: 28830  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér Avatar uživatele andrejus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    145

    No dobre už viem čo je to : http://windows.microsoft.com/sk-sk/w...is-svchost-exe

    ale otázku je či je toto problém.

    Lebo výpnut to asi nemôžem. ?

    tieto služby sú spustené pod svchost.exe :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu6.png 
Zobrazení: 91 
Velikost: 153.5 KB 
ID: 28831  
    Naposledy upraveno uživatelem andrejus: 02-08-2013 v 20:47
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Na detailnější identifikaci problému budeš potřebovat Process Explorer. Ten ti ukáže, jaké služby v daném procesu běží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér Avatar uživatele andrejus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    145

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Na detailnější identifikaci problému budeš potřebovat Process Explorer. Ten ti ukáže, jaké služby v daném procesu běží.
    upravené v príspevku hore viz. príloha

    ---------- Doplněno v 20:53 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:48 ----------

    aha pock. tých procesov je viac , hned uploadnem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Teď musíš dané služby postupně zakazovat, abys zjistil, která konkrétně leak způsobuje (poznáš to tak, že po jejím zastavení prudce spadne hodnota obsazené paměti). Vzhledem k problémům s Wi-Fi bych začal Wlansvc.

    Případně můžeš pomocí Process Exploreru vytvořit minidump procesu, zabalit ho, uploadovat na fórum a já na něj mrknu.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 02-08-2013 v 21:03
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PSP memory stick pro duo
    Od Matherdet v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-06-2011, 15:28
  2. Memory test failure
    Od Aytech v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-09-2010, 18:52
  3. Tiskárny: Brother HL-631: Full memory
    Od nonevim v sekci Periferie
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 09:17
  4. Co je to Intel Turbo Memory ???
    Od Killing Joke v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-09-2007, 13:39