Ahojte,
rad bych si koupil nejaky USB radic do stareho PCI slotu, ale nevim jaky.Tak se chci zeptat na doporuceni.
Docetl jsem se, ze karty s chipama NEC jsou celkem vykone a nezatezuji tak procesor oproti ostatnim. Je tohle dobra karta nebo by jste doporucili z Ebaye nejakou jinou a lepsi?
Brand New HIGH Speed USB 2.0 480mb 5 Port HUB PCi Addon Card NEC Chipset
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo levnejsi varianta
5 Port VIA USB 2.0 High Speed 480 Mbps (4+1) Adapter PCI HUB Card Controller
Mam zakladni desku VIA KT400 a Win XP tak se i trochu bojim o kompatibilitu a pripadne ovladace.
rad bych si koupil nejaky USB radic do stareho PCI slotu, ale nevim jaky.Tak se chci zeptat na doporuceni.
Docetl jsem se, ze karty s chipama NEC jsou celkem vykone a nezatezuji tak procesor oproti ostatnim. Je tohle dobra karta nebo by jste doporucili z Ebaye nejakou jinou a lepsi?
Brand New HIGH Speed USB 2.0 480mb 5 Port HUB PCi Addon Card NEC Chipset
nebo levnejsi varianta
5 Port VIA USB 2.0 High Speed 480 Mbps (4+1) Adapter PCI HUB Card Controller
Mam zakladni desku VIA KT400 a Win XP tak se i trochu bojim o kompatibilitu a pripadne ovladace.
Za podobne penize to koupis [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a v pripade nekompatibility to muzes i vratit. Presto bych se toho nebal, PCI je na vsech deskach stejne a ovladace pro NEC jsou tusim dokonce zahrnuty v instalacce XP.
VIA KT400 by měl USB 2.0 podporovat, i když je pravda že občas to blblo. Nicméně ten přídavný řadiš určitě vem s tím NEC čipem, ty jsou bezproblémové, chodí snad na všem.
Dotaz ohledne zateze
Uz to mam objednany. Jeste mne zajima, jak vsude zminuji, ze tyto cipy NEC tak nezatezuji CPU. Jak tomu mam presne rozumet? Je to pouze v porovnani podobych radicu nebo tim mysli, ze je vyhodnejsi zapojit prikladne externi HDD namisto USB slotu na desce primo do tohoto USB radice a tim pri praci s daty bude CPU mene vytezovano?
Celkem me zajima ktere USB sloty pak uprednostnovat pokud bych tam chtel napojovat zminovany HDD flashky atd.
Uz to mam objednany. Jeste mne zajima, jak vsude zminuji, ze tyto cipy NEC tak nezatezuji CPU. Jak tomu mam presne rozumet? Je to pouze v porovnani podobych radicu nebo tim mysli, ze je vyhodnejsi zapojit prikladne externi HDD namisto USB slotu na desce primo do tohoto USB radice a tim pri praci s daty bude CPU mene vytezovano?
Celkem me zajima ktere USB sloty pak uprednostnovat pokud bych tam chtel napojovat zminovany HDD flashky atd.