Obnoveni smazanych dat
Zdravim panove,
z fotaku se vyndala skoro plna pametovka a pripojila se prej k PC prez ctecku. Windows zahlasil, ze je kartu potreba naformatovat - ale uzivatel dal storno
Obrazky sou pryc....... Karta se tvari jako plna ( volno 8MB z 1GB ) ale nic v ni neni.
Zkousel se Recuvu, ta nic nenajde, cucel jsem taky na test disk, ten ukaze viz obr.
Da se s tim neco delat?
Diky
z fotaku se vyndala skoro plna pametovka a pripojila se prej k PC prez ctecku. Windows zahlasil, ze je kartu potreba naformatovat - ale uzivatel dal storno
Obrazky sou pryc....... Karta se tvari jako plna ( volno 8MB z 1GB ) ale nic v ni neni.
Zkousel se Recuvu, ta nic nenajde, cucel jsem taky na test disk, ten ukaze viz obr.
Da se s tim neco delat?
Diky
Udělej pomocí TestDisku image karty a pak z ní zkus dolovat data PhotoRecem. Je to bezpečnější než pracovat přímo s kartou.
PhotoRec jede, cca 30 minut, behem prvni minuty obnovil 3 fotky, to sem zvedavej jak to dopadne......
Ja se ptal kvuli tomu, jestli treba nemam zkusit obnovit partisnu ze zalohy ( ale to by s tim nemelo mit ic spolecneho )
Ja se ptal kvuli tomu, jestli treba nemam zkusit obnovit partisnu ze zalohy ( ale to by s tim nemelo mit ic spolecneho )
Pak mi jako jediné rozumné vysvětlení přijde, že je karta fyzicky načatá. V podstatě budeš rád, když z ní vůbec něco dostaneš.