problém s novým pc
Dobrý den, včera mi přišla nová sestava : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Po připojení monitoru přes DVI se nenavázalo spojení (no video input), zkusil jsem tedy připojit přes VGA a bohužel stejný výsledek.
Po připojení monitoru k mému notebooku přes VGA je spojení v pořádku.
Je možné, že techik který sestavoval pc něco nezapojil ?
Předem děkuji za radu.
Po připojení monitoru přes DVI se nenavázalo spojení (no video input), zkusil jsem tedy připojit přes VGA a bohužel stejný výsledek.
Po připojení monitoru k mému notebooku přes VGA je spojení v pořádku.
Je možné, že techik který sestavoval pc něco nezapojil ?
Předem děkuji za radu.
Pokud není sestava zapečetěna, tak otevři bočnici a vizuálně zkontroluj připojení všech nap. kabelů k jednotlivým komponentám.
Je slyšet roztočení ventilátorů nebo je sestava úplně "zticha" ?
Je slyšet roztočení ventilátorů nebo je sestava úplně "zticha" ?
PC svítí, ventilátory jedou. Bočnici jsem sundaval a vše vypadá zapojené, ale nejsem žádný odborník.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jen pro ověření, zapojoval jsi kabel od monitoru do základní desky nebo do grafické karty? Pokud do základní desky, tak zapoj do grafické karty.
Asi bych zkontroloval "fyzicky", zda jsou všechny karty dobře zatlačené do slotů, všechny konektory domáčknuté, mohlo by pomoct i vyndání a zandání RAM (taky už se mi stalo, že po převozu nenaběhl a po vyjmutí a opětovném zasazení RAM se PC zapnul), popřípadě zkus RAM zapojit ještě do jiného slotu.
Asi bych zkontroloval "fyzicky", zda jsou všechny karty dobře zatlačené do slotů, všechny konektory domáčknuté, mohlo by pomoct i vyndání a zandání RAM (taky už se mi stalo, že po převozu nenaběhl a po vyjmutí a opětovném zasazení RAM se PC zapnul), popřípadě zkus RAM zapojit ještě do jiného slotu.
Ještě proveď reset BIOSu.
BTW Nevydává základní deska nějaké pípání ? Musí být k ní tedy připojen speaker.
BTW Nevydává základní deska nějaké pípání ? Musí být k ní tedy připojen speaker.