Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Nelze spustit Windows

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Dobrý den, mám problém při spuštění pc. Dá se říct že normálně jede až do chvíle když se začne spouštět Windows. Zde je fotka s problémem. Pokaždé když dám pokračovat tak naskočí nachvíli to jak se startujou Windows XP ale pak se tam zase objeví tohle a pořád dokola... Nevíte co stím?
    Děkuji
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: chyba pc.jpg 
Zobrazení: 664 
Velikost: 554.3 KB 
ID: 28906  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    stahni si Hirensboot, vytvor bootovaci medium / flash, CD, DVD / a nabootuj z nej
    spust minixp a proved kontrolu disku z vlastnosti-->nastroje a zkus znovu restart..
    pokud se nic nezmeni, pouzij HDDRegenetator, Spinrite / level 2 / nebo obdobny nastroj na opravu chybnych sektoru, zda se, ze bude poskozeny nejaky soubor nutny pro nabeh Win..

    BTW: do nouzoveho rezimu se dostanes ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Nedáš mi na sebe nějaký kontakt prosím? Nejsem totiž takový znalec počítačů (což bych alespoň trošku chtěl být) a nerozumím všemu co řikáš. Ten kontakt by stačil v podobě Skypu nebo něčěho aby jsme mohli rychle komunikovat popřípadě volat. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    tvorba flash
    pro tvorbu CD/DVD staci stahnout ISO soubor a vypalit na medium / ImgBurn, Nero apod... /
    pri restartu musis stisknout klavesu umoznujici vyber boot zarizeni / vetsinou F11, F12 / nebo jit do BIOSu a vybrat prvni zarizeni z ktereho se ma spoustet system

    edited: az to budes mit hotove, tak se ozvi, zda se ti podarilo Hirens rozbehnout
    Naposledy upraveno uživatelem john: 21-08-2013 v 11:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Jak psal John, do toho nouzového režimu se nedostaneš? Pak by jsi mohl zkusit provést kontrolu disk přes chkdsk a nebo pomoci msconfigu přepnout normální spuštění na diagnostické a když tak zjistit , jestli ti nějaká služba nedělá bordel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Když dám Stav nouze tak se mi objeví černá obrazovka ve které běhá podtržítko a poté se mi opět spustí to co jsem sem dával (ten obrázek).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    takze si nekde nejdrive udelej boot medium s Hirensboot, nebo zkus spustit instalacku OS z CD/DVD s moznosti opravit
    Naposledy upraveno uživatelem john: 22-08-2013 v 19:42
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Dobrý den, omlouvám se, ale do vcerejška jsem neměl přístup k PC. Posílám zde 3 obrázky, nevím si rady jak dál? ---Mini Windows Xp---?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: aaaaaaa.jpg 
Zobrazení: 205 
Velikost: 635.2 KB 
ID: 29003   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: bbbbbbbbb.jpg 
Zobrazení: 154 
Velikost: 454.2 KB 
ID: 29004   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ccccccccccccc.jpg 
Zobrazení: 130 
Velikost: 535.4 KB 
ID: 29005  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    v prvni obrazovce si sjed sipkou na miniXP, pokud chces jit do WinXp / tam kam jsi sel, jsi chtel boot z urcite oblasti HDD a nabootovat do jiz existujiciho OS /...
    pokud chces otestovat HDD, tak mas moznost z miniXP / napravo v liste menu HDBC /, nebo jit do DOSu...
    nevim, co mas v nabidce pod DOS, ja mam sve HBoot mirne poupravene...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    209

    Mému známému to dělalo to samé. Tak sem tam dal instalační disk a spustil instalaci při startu když tam naběhlo jestli chci opravit systém tak sem
    stiskl klávesu R a objevila se konzole pro zotavení systému, do příkazového řádku sem napsal CHKDSK a stiskl entr, spustí se kontrola disku a oprava, když to skončilo tak sem restartoval a systém už naběhl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Čím bych mohl nahradit ten instalační disk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    209

    Jak si instaloval systém,musel si ho dostat s počítačem a nebo si si ho koupil. Stáhni si ho z uložto a vypal v Iso obraze.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nelze spustit windows media player
    Od zachlee v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-03-2014, 19:44
  2. IE nelze spustit
    Od Retiree v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-07-2012, 17:05
  3. PC nelze spustit
    Od Kloub v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-11-2010, 21:53
  4. System Windows nelze spustit
    Od hahumikkk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 11:15
  5. nelze spustit NB
    Od Mates.Dv v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-10-2009, 23:52