Nelze spustit Windows
Dobrý den, mám problém při spuštění pc. Dá se říct že normálně jede až do chvíle když se začne spouštět Windows. Zde je fotka s problémem. Pokaždé když dám pokračovat tak naskočí nachvíli to jak se startujou Windows XP ale pak se tam zase objeví tohle a pořád dokola... Nevíte co stím?
Děkuji
Děkuji
stahni si Hirensboot, vytvor bootovaci medium / flash, CD, DVD / a nabootuj z nej
spust minixp a proved kontrolu disku z vlastnosti-->nastroje a zkus znovu restart..
pokud se nic nezmeni, pouzij HDDRegenetator, Spinrite / level 2 / nebo obdobny nastroj na opravu chybnych sektoru, zda se, ze bude poskozeny nejaky soubor nutny pro nabeh Win..
BTW: do nouzoveho rezimu se dostanes ?
spust minixp a proved kontrolu disku z vlastnosti-->nastroje a zkus znovu restart..
pokud se nic nezmeni, pouzij HDDRegenetator, Spinrite / level 2 / nebo obdobny nastroj na opravu chybnych sektoru, zda se, ze bude poskozeny nejaky soubor nutny pro nabeh Win..
BTW: do nouzoveho rezimu se dostanes ?
Nedáš mi na sebe nějaký kontakt prosím? Nejsem totiž takový znalec počítačů (což bych alespoň trošku chtěl být) a nerozumím všemu co řikáš. Ten kontakt by stačil v podobě Skypu nebo něčěho aby jsme mohli rychle komunikovat popřípadě volat. Díky
tvorba flash
pro tvorbu CD/DVD staci stahnout ISO soubor a vypalit na medium / ImgBurn, Nero apod... /
pri restartu musis stisknout klavesu umoznujici vyber boot zarizeni / vetsinou F11, F12 / nebo jit do BIOSu a vybrat prvni zarizeni z ktereho se ma spoustet system
edited: az to budes mit hotove, tak se ozvi, zda se ti podarilo Hirens rozbehnout
pro tvorbu CD/DVD staci stahnout ISO soubor a vypalit na medium / ImgBurn, Nero apod... /
pri restartu musis stisknout klavesu umoznujici vyber boot zarizeni / vetsinou F11, F12 / nebo jit do BIOSu a vybrat prvni zarizeni z ktereho se ma spoustet system
edited: az to budes mit hotove, tak se ozvi, zda se ti podarilo Hirens rozbehnout
Jak psal John, do toho nouzového režimu se nedostaneš? Pak by jsi mohl zkusit provést kontrolu disk přes chkdsk a nebo pomoci msconfigu přepnout normální spuštění na diagnostické a když tak zjistit , jestli ti nějaká služba nedělá bordel.
Když dám Stav nouze tak se mi objeví černá obrazovka ve které běhá podtržítko a poté se mi opět spustí to co jsem sem dával (ten obrázek).
takze si nekde nejdrive udelej boot medium s Hirensboot, nebo zkus spustit instalacku OS z CD/DVD s moznosti opravit
Dobrý den, omlouvám se, ale do vcerejška jsem neměl přístup k PC. Posílám zde 3 obrázky, nevím si rady jak dál? ---Mini Windows Xp---?
v prvni obrazovce si sjed sipkou na miniXP, pokud chces jit do WinXp / tam kam jsi sel, jsi chtel boot z urcite oblasti HDD a nabootovat do jiz existujiciho OS /...
pokud chces otestovat HDD, tak mas moznost z miniXP / napravo v liste menu HDBC /, nebo jit do DOSu...
nevim, co mas v nabidce pod DOS, ja mam sve HBoot mirne poupravene...
pokud chces otestovat HDD, tak mas moznost z miniXP / napravo v liste menu HDBC /, nebo jit do DOSu...
nevim, co mas v nabidce pod DOS, ja mam sve HBoot mirne poupravene...
Mému známému to dělalo to samé. Tak sem tam dal instalační disk a spustil instalaci při startu když tam naběhlo jestli chci opravit systém tak sem
stiskl klávesu R a objevila se konzole pro zotavení systému, do příkazového řádku sem napsal CHKDSK a stiskl entr, spustí se kontrola disku a oprava, když to skončilo tak sem restartoval a systém už naběhl.
stiskl klávesu R a objevila se konzole pro zotavení systému, do příkazového řádku sem napsal CHKDSK a stiskl entr, spustí se kontrola disku a oprava, když to skončilo tak sem restartoval a systém už naběhl.