Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Jak automaticky fotky z PC do PICASA3 ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    14

    Dobrý den. Měl jsem dříve XP a také PICASA 3 , nyní mám WIN8. Mám PICASA3 stáhnuté z XP. Takže tam mám fotky v PICASA3 co jsem tam měl od roku 2000. Fotky z foťáku se mi automaticky nahrávaly z počítače do PICASA3, jak jsem PICASA 3 otevřel.

    Nyní jsem zjistil, že se mi tak neděje - nové fotky se mi do PICASA 3 nenahrávají - a musím jednotlivé uložené soubory jednotlivě importovat do PICASA3 chci-li tam mít fotky nové, což mi přijde zdlouhavé. Nejde to někde nastavit, aby se mi zase fotky z počítače automaticky nahrávaly do PICASA 3, jako tomu bylo u XP? Děkuji za případné rady. Hezký den.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,150
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    14

    neumím anglicky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    http://translate.google.cz/translate...from-camera%2F

    Ono většinou stačí postupovat podle obrázků... když vložíš kartu nebo připojíš kabel z foťáku do PC, tak by ti mělo vyskočít Popup okno (první obrázek na stránce) a když vybereš položku související s Picasou, tak by mělo jít fotky normálně naimportovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,150

    Citace Původně odesláno od JaroslavHraba Zobrazit příspěvek
    neumím anglicky
    Já neumím arabskosvahilsky, ale umím používat Google Translator
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    14

    nic takového po připojení kabelu nemám. Už jsem ale na to přišel - PICASA3 - soubor - přidat složky.........

    ---------- Doplněno v 20:58 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:55 ----------

    .....ale automaticky to stejně není jako u XP, ale to už je jedno, hlavně že to jde jednotlivě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,150

    Pokud již nabídka nevyskakuje, lze chování změnit v Ovládací panely -> Přehrát automaticky
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Úprava fotek v Picasa3
    Od kajmanek1 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-04-2011, 15:27
  2. Automatický upload txt souboru na FTP
    Od petnek v sekci Programování
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-01-2010, 00:48
  3. automaticky vodoznak na fotky dle slozky
    Od matata v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-10-2009, 13:15
  4. Problémy s PC (HW/SW): program Picasa3
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 15:17
  5. Automatický login Win2000
    Od Smeli v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-02-2008, 12:41