Ahoj, potřebuji si koupit nový monitor a nevím jaký mám vybrat.
Mé požadavky:
cena cca 3000Kč
úhlopříčka 22" - MAX 23", doteď jsem používal 17" a nechci kupovat něco obrovského, když na monitor koukám z 70cm
rozlišeni ??? -(nevím jestli je obraz her lepší na FullHD a níššími detaily než na HD s vysokými)
integrované reproduktory
výstup pro sluchátka
dobré pozorovací úhly
pár let dobré práce
Použití:
hraní her - GK AMD 6770
sledování filmů
Mé požadavky:
cena cca 3000Kč
úhlopříčka 22" - MAX 23", doteď jsem používal 17" a nechci kupovat něco obrovského, když na monitor koukám z 70cm
rozlišeni ??? -(nevím jestli je obraz her lepší na FullHD a níššími detaily než na HD s vysokými)
integrované reproduktory
výstup pro sluchátka
dobré pozorovací úhly
pár let dobré práce
Použití:
hraní her - GK AMD 6770
sledování filmů
[QUOTE=kevin00;541401]
Děkuji za rychlou reakci. Tenhle vypadá dobře, ale počkám jestli někdo nenavrhne nějaký další.
- [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Děkuji za rychlou reakci. Tenhle vypadá dobře, ale počkám jestli někdo nenavrhne nějaký další.
Ono není moc co navrhovat. Hodně požadavků, relativně nízká cena, to opravdu zůžuje výběr na pár modelů a tenhle je celkem povedený. Další takový monitor, který bych doporučil bude až tak okolo 4000,-.
[QUOTE=VencaX;541408]Ono není moc co navrhovat. Hodně požadavků, relativně nízká cena, to opravdu zůžuje výběr na pár modelů a tenhle je celkem povedený. Další takový monitor, který bych doporučil bude až tak okolo 4000,-.[/QUOTE]
jj - LG IPS235P - klasika ;)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jj - LG IPS235P - klasika ;)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=VencaX;541411]ICE: ten nemá repro[/QUOTE]
jj mas recht :thumb moje chyba :mistake
nicmene ja bych si radsi koupil tenhle kousek, protoze je bezkonkurencni a priplatil si stovku, dve za externi repro - kvalitou budou stejny jako ty v monitorech...
jj mas recht :thumb moje chyba :mistake
nicmene ja bych si radsi koupil tenhle kousek, protoze je bezkonkurencni a priplatil si stovku, dve za externi repro - kvalitou budou stejny jako ty v monitorech...
Akorát to má jednu slabinu a tou jsou 3.000 Kč. Výhodou monitoru LG je kalibrace z výroby, ovšem zase relativně velký input lag a velmi tristní zpracování.
[QUOTE=kevin00;541418]Akorát to má jednu slabinu a tou jsou 3.000 Kč. Výhodou monitoru LG je kalibrace z výroby, ovšem zase relativně velký input lag a velmi tristní zpracování.[/QUOTE]
Je pravda, že to zpracování není nejlepší, ale je to levný monitor, který klady v téhle cenovce pořád vybočuje, takže pokud jsi ochotný přežít plast a plast, tak je to jasná volba.
Je pravda, že to zpracování není nejlepší, ale je to levný monitor, který klady v téhle cenovce pořád vybočuje, takže pokud jsi ochotný přežít plast a plast, tak je to jasná volba.