Laboratoř 09.07.2007: Foxconn NF4SLI7AA-8EKRS2
Jednalo se o základní desku Foxconn NF4SLI7AA-8EKRS2
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Smeli, cool.user, g.sus, Sieben, denon, Ko$h!K, LittleMan, speedsnail, gl_st0rm, harleymaster, Petr S., Zeli, Zdeněk Havel, elpsycho, thowt, ICEBOSS, Bezy, BeatBoZZ, Withman, -HoNY-, r34ktor, space7, VlasTik.
Mnozí tipovali model NF4SLI7AA-8KRS2, nicméně ten neobsahuje dvojici gigabitových síťových čipů, které jsou na fotografii dobře vidět (obsahuje pouze jeden - PHY Marvell 88E1111-RCJ, čip Marvell 88E8053 chybí). Na stránkách Foxconnu to nelze z obrázků rozeznat, protože mají u obou verzí stejný (což ale na věci nic nemění). Fotografii verze 8KRS2 je možné vidět třeba zde, fotografie desky.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Smeli, cool.user, g.sus, Sieben, denon, Ko$h!K, LittleMan, speedsnail, gl_st0rm, harleymaster, Petr S., Zeli, Zdeněk Havel, elpsycho, thowt, ICEBOSS, Bezy, BeatBoZZ, Withman, -HoNY-, r34ktor, space7, VlasTik.
Mnozí tipovali model NF4SLI7AA-8KRS2, nicméně ten neobsahuje dvojici gigabitových síťových čipů, které jsou na fotografii dobře vidět (obsahuje pouze jeden - PHY Marvell 88E1111-RCJ, čip Marvell 88E8053 chybí). Na stránkách Foxconnu to nelze z obrázků rozeznat, protože mají u obou verzí stejný (což ale na věci nic nemění). Fotografii verze 8KRS2 je možné vidět třeba zde, fotografie desky.
Tadle hadanka byla easy, stacilo si vsimnout za chipsetem zacatku napisu "FO" a pod nim zacatku napisu "NF" :)
Taky sem se rozhodoval, kterou z tech dvou verzi dat, kdyz je fotka u obou stejna, a tak sem si rek ze to snad bude ta chytrejsi/novejsi/proste ta s delsim nazvem :D.
Panečku ;)
po dlouhé době se konečně dostanu v pondělí na SHW (i když musím přiznat, že úplnou náhodou :D ) a ještě po delší době získám ocenění - prostě nádhera :D
[QUOTE=cool.user;41072]Konecne laborka jak ma byt :)
ps: co ta statistika? :o[/QUOTE]
Taky se přimlouvám za nějakou, alespoň minimální statistiku - rozhodně by to bylo pro soutěžící zajímavé...
[QUOTE=Withman;41073]Skvělé, po dlouhé době se mrknu na SHW a hned vyhraju. ;) Jo, ty základní desky mi jdou...:D[/QUOTE]
[QUOTE=gl_st0rm;41087]konecne neco jineho nez pitomej case :)
gl[/QUOTE]
Přesně tak, základní desky a další věci mám v laborkách rád, ale casy moc nee :D
po dlouhé době se konečně dostanu v pondělí na SHW (i když musím přiznat, že úplnou náhodou :D ) a ještě po delší době získám ocenění - prostě nádhera :D
[QUOTE=cool.user;41072]Konecne laborka jak ma byt :)
ps: co ta statistika? :o[/QUOTE]
Taky se přimlouvám za nějakou, alespoň minimální statistiku - rozhodně by to bylo pro soutěžící zajímavé...
[QUOTE=Withman;41073]Skvělé, po dlouhé době se mrknu na SHW a hned vyhraju. ;) Jo, ty základní desky mi jdou...:D[/QUOTE]
[QUOTE=gl_st0rm;41087]konecne neco jineho nez pitomej case :)
gl[/QUOTE]
Přesně tak, základní desky a další věci mám v laborkách rád, ale casy moc nee :D
Moje první hádanka a hned úspěch :) to člověka dokáže pozitivně naladit :D ..i když je pravda že lehčí už to asi být nemohlo. Co já vím tak jediný výrobce MB začínající na "FO" je Foxconn. :)
Tak sice jsem v pondělí uhádl, ale ocenění mi nedali :)
Stalo se to ještě někomu, nebo jsem v tom sám?
Stalo se to ještě někomu, nebo jsem v tom sám?
[QUOTE=dzandra;41311]No já mysle že to něco od abit_u, tak jsem raději mlčel :-))[/QUOTE]
Já původně podle barvy tipnul MSI, procházím weby a zjišťuju, že MSI nedávají aktivní chladiče, tak sem někde zahlídl čebrený Foxconn s aktivem a byl sme doma...
Já původně podle barvy tipnul MSI, procházím weby a zjišťuju, že MSI nedávají aktivní chladiče, tak sem někde zahlídl čebrený Foxconn s aktivem a byl sme doma...
[QUOTE=Smeli;41315]Já původně podle barvy tipnul MSI, procházím weby a zjišťuju, že MSI nedávají aktivní chladiče, tak sem někde zahlídl čebrený Foxconn s aktivem a byl sme doma...[/QUOTE]
My jsme snad nějak propojený :notsure
Já na to šel úplně stejně, jen s tim rozdilem, že vím, kde jsem přišel na to, že to MSI není ale že to je Foxconn. Bylo to tady na SHW... :D
My jsme snad nějak propojený :notsure
Já na to šel úplně stejně, jen s tim rozdilem, že vím, kde jsem přišel na to, že to MSI není ale že to je Foxconn. Bylo to tady na SHW... :D