Firefox a zvuk
V posledni dobre resim zajimavy problem se zvukem ve FF v 23.0.1
Kdyz si pustim youtube video, ci neco jineho z webu jede to normalne 5.1 ( SoundMax soft na klasickym realteku )
V pripade, ze si pustim MP3 ( pouzivam WMP ) nebo jakykoliv film ( MPHC ), tak pri spusteni FF se za cca za 3 sekundy vypne centralni reprak, pri zavreni FF se zase zapne a hraje dal. V Chromu to nedela ( a ano, nechci pouzivat Chrome ) :p
Nevite, cim by to mohlo byt?
:)
Kdyz si pustim youtube video, ci neco jineho z webu jede to normalne 5.1 ( SoundMax soft na klasickym realteku )
V pripade, ze si pustim MP3 ( pouzivam WMP ) nebo jakykoliv film ( MPHC ), tak pri spusteni FF se za cca za 3 sekundy vypne centralni reprak, pri zavreni FF se zase zapne a hraje dal. V Chromu to nedela ( a ano, nechci pouzivat Chrome ) :p
Nevite, cim by to mohlo byt?
:)
Pokud používáš upravený ovladač, může to mít pochopitelně různé vedlejší efekty. Zkus v nastavení zvuku zrušit výhradní kontrolu aplikací nad zařízením.
Nepouzivam upraveny. Mam original software co byl u desky ( akorat aktualni ). Vzykousim, pri odfajfkovani to hodilo nejakou dll chybu, chci dat restart ale neco mi bezi, pak to ozkousim.
[QUOTE=Georginek;542710]SoundMax soft na klasickym realteku[/QUOTE]
Tohle mě zmátlo. Na desce je ADI AD2000B, jež nemá s Realtekem nic společného. Poslední oficiální ovladač je z roku 2009. Problémům se nelze divit. Ano, hraje trochu lépe, ale podpora je tragická.
Tohle mě zmátlo. Na desce je ADI AD2000B, jež nemá s Realtekem nic společného. Poslední oficiální ovladač je z roku 2009. Problémům se nelze divit. Ano, hraje trochu lépe, ale podpora je tragická.