Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: 7850 a dva 22' monitory - problém s rozlišením

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    5

    Ahoj,

    mám problém.

    Mám tuto grafickou kartu:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000001KRP

    a na ní připojeny tyto monitory:

    1. Hlavní
    kabel: Monitor DVI<---->HDMI Počítač
    http://www.alfacomp.cz/php/index.php...SearchSubmit=1

    2. druhý
    kabel: Monitor VGA<-------->VGA-redukce-DVI Počítač (aby seděl do grafiky)
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000001T8A

    Můj problém: když monitory zapojím oba mají mít nativní rozlišení 1920x1080 - problém, je, že mi jde toto nastavení nastavit, pouze na hlavním monitoru. U druhého tohle rozlišení nemám ani na výběr.

    Neví někdo kde je zakopán pes?

    Nabídka rozlišení hlavní monitor:
    http://www.jpeg.cz/images/2013/09/10/cjgyD.png
    nabídka rozlišení druhý monitor:
    http://www.jpeg.cz/images/2013/09/10/uW5Z1.png
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    tl. "identifikovat" asi nepomohlo že,skus to nastavit přímo v amd vision engine control-správa pracovní plochy
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    5

    Ne, nepomohlo. Zkusím ještě naisntalovat ovladače z asusu. V AMD ještě zkusím.
    Naposledy upraveno uživatelem Kein: 11-09-2013 v 09:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    5

    To je zvláštní AMD control center ho vidí jako CRT. Může být problém v tom VGA výstupu co ten monitor má? Je do PC připojený přes redukci na DVI
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Je na monitoru povoleno DDC? Zkoušel jsi nastavit jeho parametry ručně v AVECC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    5

    DDC, AVECC??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    DDC = http://cs.wikipedia.org/wiki/Display_Data_Channel

    Mrkni do natavení monitoru. Přesné označení položky se může v závislosti na výrobci lišit.

    AVECC = AMD VISION Engine Control Center (postaru: Catalyst Control Center)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    5

    Jo tak to jsem se podívat mohl, teď už to je jedno, monitor jsem vrátil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s rozlišením ve Windows 7
    Od pitrsAMD v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-11-2014, 21:07
  2. LCD: Problém s grafikou a rozlišením LCD
    Od ŠtěpánH v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-02-2012, 12:48
  3. problem s rozlišením
    Od nedynedy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-07-2010, 22:20
  4. LCD: Dva LCD monitory s různým rozlišením
    Od Frantacek v sekci Monitory
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-04-2010, 14:34
  5. TDU problém s Wide rozlíšením
    Od stano11 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 19:54