Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: crono 350W atx zdroj? pro GTX 650(+ další specifikace a poděkování za odpověd)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    9

    no dekuji za nazory a panu doktoru zelenkovi se omlouvam ja ho opravdu nepochopil aspon ze nemam ten "hrozny" zdroj a u toho noveho holt uvidime casem ale vazim si vasich doporuccenych zdroju pro pristi staveni pc a opravdu jsem nelhal ze budu kupovat za 2roky nove pc



    díky .)
    Naposledy upraveno uživatelem rubicp: 17-09-2013 v 19:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Vše je v pohodě, jak to začně dělat problémy, tak se ozvi... Myslím, že tentokrát už dáš na DrZelenku a pořídíš solidní, i když dražší zdroj. Jsem zvědav sám, zdali tento dva roky vydrží Držím palečky!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    9

    tak jsem tu zas asi po tydnu mi s novyma periferiama nevím jestli to dela ten zdroj vir v pocitaci nemam a prosel celou instalaci zaclo vydavat neprijemne zvuky bud to dela zdroj repraky 2.1genius ktery to za 2roky ani jednou neudelali ale o co jde zvuk není pokaždý stejný a není to zvuk jako u gondíku je velmi krátký a pokažde nahodny cas jinak hlasity pripada mi jako u starych kožených tašek s železnýmy zavíráním když s kritem praštíme do zámku(a přes kůži dostane balanc) proto se domnívám že problém může být i v reproduktorech jde to v ty rychlosti tezko rozpoznat pc proslo superspyrewarem vse bylo naprosto v poradku jen sem vymazal díky nemu cokie z prohlizecu ktery by sli sledovat jinak co jsem s pc provadel no povolil sem v biosu amd technologii na pretaktování ram dle udaju z jezdce (trobet to zvysilo windows hodnocení o 0.1(u ram) grafiku sem taktoval na max s programem v cd prilozenym asus gpu tweak a bezi v pohode(max teplota pri grafice 59% při nekolikadení zatezi obvikle 41-45stupnu v klidu 35stupnu) pocitac naprosto stabilní jen tenhle neprijemny zvuk co mi ted kazi dojem z hraní jinak na výkon si nemuzu stezovat koupil sem i 3x usb malinkatý flashky na ready bost po 2x4gb 1x30gb jen kvuli recenzim ze to u w8 znatelneji urychluje system nez w7) p.s rad bych vedel cim to je a abych to mohl napravit a kdyz cekam jestli se to ozve z repraku a uchem u nich zrovna v tu dobu se to neozve objeví se to parkrat za den:-(

    update problem nastal den po pridaní 3flasek ted sem si vzpomel =>otázka zní muzu zdroj vytizit 3ma obycejnyma flaskama na ready bost? a to i když je to zdroj 450watový

    update2 vyndal jsem pryc 3 ty flash disky a snizila takt grafiky z maximalni taktovatelne hodnoty na 90% maximalní hodnoty a zatím bez zvuku kdyby se to opakovalo písnu(flash disky byli temer vařící a spomalení systemu jsem nerozpoznal)
    Naposledy upraveno uživatelem rubicp: 02-10-2013 v 10:48 Důvod: update 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,144

    Citace Původně odesláno od rubicp Zobrazit příspěvek
    tak jsem tu zas asi po tydnu mi s novyma periferiama
    ...
    ready bost po 2x4gb 1x30gb jen kvuli recenzim ze to u w8 znatelneji urychluje system
    Musíš napsat, jaké periferie teď máš. Já už jsem se v tom ztratil.
    ...
    Můžeš sem dát odkaz na tu recenzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    9

    ok pokusím se co půjde : základovka F2A55m-ds2 /rev1.0 GIGABYTE
    procesor AMD apu A4-5300(s deaktivovanou grafikou)
    grafika ASUS HD 6570 2GB taktovane jadro na 800mhz a pamet na 1600mhz
    zdroj EVOLVO Pulse 450W ATX power Supply Unit
    ram 6gb 4gb +2gb v dual mode taktovane zakladovou deskou ne frekvence ale casovaní hodnota je nastavena automaticky dle tich Ramek
    system cerstve w8 core originalní a updatovane
    skrin crono
    vetrani jen proser a supply power
    hd 500gb ST500DM002-1BD142 ATA Device
    mechanika TSST corp CD/DVDW sh-224BB ATA device
    usb 6portu k dipozici zapojeny sem mel 3 flash disky , herní myš zelman s 7tlacitky pouzivam max dps hodnotu a levnou usb klavesnici
    internet kabelem
    zvuk genius 2.1 (570kč)
    monitor DEll max rozliseni 1240x1024 lcd
    to je vse sco s pc vyuzivam

    :=>problem se stava prí zatízení pc(nejcasteji ve hře a ten zvuk nenarusuje kvalitu zvuku ve hre)

    tu recenzi ti najdu cetl sem ji pred rokem musím hledat

    vyřešeno zvuk už se neobjevuje asi to byla TFTP stacilo odpojit flash disky a snizit taktovanou hodnotu GPU ze 100procent na 90% a tu recenzy už jsem nenašel bylo to před vydáním w8 a její optimalizaci a byla tam kratka zminka o ready bost tohle si pamatuju

    rad bych i dodal radsi vetrani pro skrin ale prodejce mi ho nedodal uz kvuli tomu co se stalo(další upgrade bude na vetrani procesoru a skříně) děkuji vám všem za pomoc a děkuji
    Naposledy upraveno uživatelem rubicp: 02-10-2013 v 12:26 Důvod: vyřešeno
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    9

    zdravím už jsem zjistil co ten zvuk zpusobovalo byl to chladic na grafice objevil sem mi po tom vykonani ukonu v daleko mensim intervalu snizil sem frekvence grafiky na 700 a 1400mhz a po sleze se celý den neobjevil a zdroj funguje zatím dobře(a u te grafiky se nedivím kupoval sem jí za litr z bazaroveho prodeje(zakazník jí vrátil po 14dnech bůhví čeho) a pocital sem s s problemem (a to jsem grafiku při instalaci moc neosahaval a v klidu instaloval hned jak jsem ji vyndal s proti-statickeho obalu s přiměřenou silou(skoro zadnou) stejne jako ten zdroj s odpojeným napajením a jakoby zkratováním několikrat zmacknutím tlacitkem power a to vse po pauze na cigaretu


    p.s. to už je po druhý co mi začal odcházet větrák a ku podivu zase od asusu po prvé na herním notebooku za 14litru pře 3lety odešel do půl roku po koupi stejne jako cd romka(v tom notasi) 3mesice po koupy kterou sem vyuzil jen na instalaci jedne hry asi jen 3x
    Naposledy upraveno uživatelem rubicp: 03-10-2013 v 08:36
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Zdroj Eurocase ATX-350W problém.
    Od Bufuova v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 24-04-2010, 22:39
  2. Radeony: utahne zdroj Forton 350w Sapphire HD4730?
    Od Opavak v sekci Grafické karty
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 13-01-2010, 20:54