Po prvním spuštění počítače sem měl ihned pomalé PC
Sestavily jsme kamarádovi kompletně nový počítač ze součástí které uvedu pod popsáním problému. Ihned po zapnutí PC a nainstalování Winů jsem nainstaloval všechny ovladače procesoru z disku a ovladače grafické karty taky z disku. Všechny jsem aktualizoval zároveň s aktualizacemi winů. Poté jsem normálně zapnul prohlížeč a už i ten se mi začal pozasekávat popř. se pomalu načítal. Komponenty v Pc se trochu zahřívaly ale ihned po zjištění jsem doporučil otevřít jednu stranu skříně protože ve skříni ještě není nainstalovaný větráček. Vrstva pasty mezi chladičem procesoru a procesorem je pouze minimální ale nemyslím si že by se při pouhých operacích v systému měl nějak přehřívat. Potřeboval bych tedy poradit, nebo alespoň nasměrovat na něco co by to mohlo způsobovat. Pokud by to s tímto problémem mohlo nějak souviset, tak další věc co nejde je myslím WoT (World of Tanks) které prej také nejde spustit. Počítač byl také projet antivirem a žádný vir nebyl nalezen (plna verze AVG 2014). Děkuji za rady.
Komponenty:
Zdroj: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Motherboard: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Procesor: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Grafická karta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
HDD: zůstal starý ale formátoval jsem ho He to WD Green - 500Gb a další přidanej nový WD Blue - 1Tb
Operační paměti: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
CD/DVD Rom: jsem půjčil svoji na instalaci ovladačů, svoji totiž měl na připojení přes ATU která není kompatibilní s jeho deskou
Děkuji za rady :)
Komponenty:
Zdroj: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Motherboard: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Procesor: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Grafická karta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
HDD: zůstal starý ale formátoval jsem ho He to WD Green - 500Gb a další přidanej nový WD Blue - 1Tb
Operační paměti: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
CD/DVD Rom: jsem půjčil svoji na instalaci ovladačů, svoji totiž měl na připojení přes ATU která není kompatibilní s jeho deskou
Děkuji za rady :)
Podivej se do spravce zarizeni jestli nechybi nejake ovladace.
Ten OS jsi daval na ten pomaly WD Green?
Zkusil bych preinstalovat aktualni ovladace GK http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Ten OS jsi daval na ten pomaly WD Green?
Zkusil bych preinstalovat aktualni ovladace GK http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us