Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: CPU intel E6600 + Windows XP

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Mám problém. Nově mám nové PC a mám v něm intela E6600. Co se týče biosu nebo everestu,tak se hlásí obě jádra.
    Bohužel ve windows XP Pro (legální a aktivované) se hlásí pouze jedno jádro (správce úloh - zobrazuje se pouze jedno jádro). Ve správci zařízení je zobrazen také jenom jeden procesor místo dvou, ale je tam nějaké neznámé zařízení (očividně to neznámé zařízení má co dočinění s čipsetem). Desku mám ASUS a čipset G965(http://www.asus.com/products.aspx?l1...14&modelmenu=1).

    Pracuji jako 3d grafik (Cinema 4D). Takže dvě jádra nutně potřebuji. Poradte prosim. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    99

    trosku blba otazka ale mas ty XP SP2 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Ano mám. Moje chyba zapomněl jsem uvést. Takže Windows XP SP2 + všechny dostupné aktualizace
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od Mattoni Zobrazit příspěvek
    Ano mám. Moje chyba zapomněl jsem uvést. Takže Windows XP SP2 + všechny dostupné aktualizace
    Sksual si stiahnut ofiialne ovladace od Intelu pre jeho procesory? To by mohlo pomoct... AMD ma tiez svoje ovladace, tak aj Intel by mal mat si myslim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Ovladače jsem zkoušel,jak od intelu,tak i ovladače stáhnuté přímo z ASUSU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od Mattoni Zobrazit příspěvek
    Ovladače jsem zkoušel,jak od intelu,tak i ovladače stáhnuté přímo z ASUSU.
    Sprosta otazka, ale predcsa... Ked si kupoval nove PC instaloval si aj novy Win? Skus este nejaku utilitu, ktora vie zobrazit pocet jadier a celkovo stav systemu napr. everest alebo cooo, proste ci 2 jadro nevidi len windows alebo vsetky progrmay... skus aj nejake prakticke testy, trebarz nieco zbalit a stopnut cas za kolko to trva a potom niekde na webe pozriet kolko to trva s jednojadrovym alebo nieco podobne...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s CPU Intel C2D E6600
    Od Janeks v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 20:15