Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Gigabyte GA-M55S-S3 - nForce 550

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Ahoj chci se zeptat jestli nemá někdo tudle desku potřebuju na pamětech nastavit 2,1V (teď běží na 1,8V při CL5) aby měli CL3 dík moc za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od xSten19 Zobrazit příspěvek
    Ahoj chci se zeptat jestli nemá někdo tudle desku potřebuju na pamětech nastavit 2,1V (teď běží na 1,8V při CL5) aby měli CL3 dík moc za odpovědi.
    tak co neporadí někkdo??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    rs rs je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    104

    Máš k té desce manuál? Není nic jednoduššího, než ho otevřít a podívat se, kde se v BIOSu nastavuje napětí u pamětí. Potom nastavit 2,1V a časování 3-4-4-8. Ty paměti jsou asi nějaké GEILy, že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od rs Zobrazit příspěvek
    Máš k té desce manuál? Není nic jednoduššího, než ho otevřít a podívat se, kde se v BIOSu nastavuje napětí u pamětí. Potom nastavit 2,1V a časování 3-4-4-8. Ty paměti jsou asi nějaké GEILy, že?
    jojo geil to sou ale je to jedno dal sem napětí 2,1V a stejně prd pořád časování 5 už mi z toho jebe nějak a desku mam rev 2,0
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    rs rs je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    104

    No i to časování musíš nastavit ručně v BIOSu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od rs Zobrazit příspěvek
    No i to časování musíš nastavit ručně v BIOSu.
    vůbec nevim kde se to nastavuje v tom BIOSU to CL mam tam bios FD poradíš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od xSten19 Zobrazit příspěvek
    vůbec nevim kde se to nastavuje v tom BIOSU to CL mam tam bios FD poradíš?
    tak co neporadí někdo kde se v biosu nastavuje CL??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od xSten19 Zobrazit příspěvek
    tak co neporadí někdo kde se v biosu nastavuje CL??
    Dej sem manuál v pdf a nebude problém... nemám čas starat se o neschopný download z gigabate... Nebo hledej něco jako memory timings v biose...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Dej sem manuál v pdf a nebude problém... nemám čas starat se o neschopný download z gigabate... Nebo hledej něco jako memory timings v biose...
    ti hodim sem odkaz na tu stránku kde to de stáhnout jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od xSten19 Zobrazit příspěvek
    ti hodim sem odkaz na tu stránku kde to de stáhnout jo
    Adcanced Chipse Features - DRAM Configurations - DDRII Timing Items - jednotlivé položky si vygoogli nebo najdi ve FAQu (tohle jsem našel zde k rev. 1 - nemyslím ale, že by bios doznal nějakých extrémních změn)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    RTFM

    vyzkousej v zakladnim menu biosu CTRL+F1
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    děkuju všem za rady už to mam hlavní poděkování mech13
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Socket AM2/AM2+: Opteron 1220SE vs Gigabyte GA-M55S-S3
    Od Barracuda11 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 20:18
  2. Gigabyte GA-M61P-S3 - nForce 430 + GeForce 6100
    Od snasel17 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 13:00
  3. Gigabyte M55s-S3 a Phenom B3
    Od ghostface v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-12-2008, 16:26
  4. Gigabyte M55S-S3 X Gigabyte M57SLI-S4 , optický výstup
    Od Mr.Bulldog v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 21:27