Gigabyte GA-M55S-S3 - nForce 550
Ahoj chci se zeptat jestli nemá někdo tudle desku potřebuju na pamětech nastavit 2,1V (teď běží na 1,8V při CL5) aby měli CL3 dík moc za odpovědi.
[QUOTE=xSten19;41320]Ahoj chci se zeptat jestli nemá někdo tudle desku potřebuju na pamětech nastavit 2,1V (teď běží na 1,8V při CL5) aby měli CL3 dík moc za odpovědi.[/QUOTE]
tak co neporadí někkdo??
tak co neporadí někkdo??
Máš k té desce manuál? Není nic jednoduššího, než ho otevřít a podívat se, kde se v BIOSu nastavuje napětí u pamětí. Potom nastavit 2,1V a časování 3-4-4-8. Ty paměti jsou asi nějaké GEILy, že?
[QUOTE=rs;41399]Máš k té desce manuál? Není nic jednoduššího, než ho otevřít a podívat se, kde se v BIOSu nastavuje napětí u pamětí. Potom nastavit 2,1V a časování 3-4-4-8. Ty paměti jsou asi nějaké GEILy, že?[/QUOTE]
jojo geil to sou ale je to jedno dal sem napětí 2,1V a stejně prd pořád časování 5 už mi z toho jebe nějak a desku mam rev 2,0
jojo geil to sou ale je to jedno dal sem napětí 2,1V a stejně prd pořád časování 5 už mi z toho jebe nějak a desku mam rev 2,0
[QUOTE=rs;41506]No i to časování musíš nastavit ručně v BIOSu.[/QUOTE]
vůbec nevim kde se to nastavuje v tom BIOSU to CL mam tam bios FD poradíš?
vůbec nevim kde se to nastavuje v tom BIOSU to CL mam tam bios FD poradíš?
[QUOTE=xSten19;41544]vůbec nevim kde se to nastavuje v tom BIOSU to CL mam tam bios FD poradíš?[/QUOTE]
tak co neporadí někdo kde se v biosu nastavuje CL??
tak co neporadí někdo kde se v biosu nastavuje CL??
[QUOTE=xSten19;41591]tak co neporadí někdo kde se v biosu nastavuje CL??[/QUOTE]
Dej sem manuál v pdf a nebude problém... nemám čas starat se o neschopný download z gigabate... Nebo hledej něco jako memory timings v biose...
Dej sem manuál v pdf a nebude problém... nemám čas starat se o neschopný download z gigabate... Nebo hledej něco jako memory timings v biose...
[QUOTE=Smeli;41597]Dej sem manuál v pdf a nebude problém... nemám čas starat se o neschopný download z gigabate... Nebo hledej něco jako memory timings v biose...[/QUOTE]
ti hodim sem odkaz na tu stránku kde to de stáhnout jo
ti hodim sem odkaz na tu stránku kde to de stáhnout jo
[QUOTE=xSten19;41618]
ti hodim sem odkaz na tu stránku kde to de stáhnout jo[/QUOTE]
Adcanced Chipse Features - DRAM Configurations - DDRII Timing Items - jednotlivé položky si vygoogli nebo najdi ve FAQu (tohle jsem našel [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] k rev. 1 - nemyslím ale, že by bios doznal nějakých extrémních změn)
ti hodim sem odkaz na tu stránku kde to de stáhnout jo[/QUOTE]
Adcanced Chipse Features - DRAM Configurations - DDRII Timing Items - jednotlivé položky si vygoogli nebo najdi ve FAQu (tohle jsem našel [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] k rev. 1 - nemyslím ale, že by bios doznal nějakých extrémních změn)