Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Windows 7 - prechod z win7 32 bit na win7 64bit

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    51

    Zdravim, potreboval by som poradit ohladom preinstalovania win7 32 bit na win 7 64 bit
    1. mam vytvorene raid pole z dvoch HDD.Budem musiet od znova vytvarat raid,alebo staci len formatovat vytvorenu particiu C a urobit cistu instalaciu win 7 64 bit????
    2.pri prvej instalacii win 7 som musel v priebehu instalacie manualne doinstalovat SATA RAID driver, ale momentalne nevlastnim floppy disk cez ktory som to tam daval, da sa tento raid driver doinstalovat aj cez usb??? alebo ked mam uz vytvorene raid pole, tak ho uz nebudem musiet vytvarat znova????
    Dakujem vopred za vase odborne rady:-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    1. funkcni RAID pole vytvorene v BIOSu radice (ci desky) staci zformatovat pri instalaci
    2. ovladac bude tez potreba a muze byt na USB
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    51

    dakujem za odpoved:-)))
    ja nie som ziadny odbornik, preto sa spytam este raz ci som to spravne pochopil
    1.musim sformatovat cele raid pole???raid pole je vytvorene a funkcne, mam vytvorene tri oddielu na disku C,D,E
    2 nestaci len sformatovat oddiel na disku, kde bol umiestneny povodny windows???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    1. ne
    2. ano
    Jasne, ze staci zformatovat pouze oddil, do ktereho chces instalovat (tedy nejspis disk C)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    51

    dikes za odpoved:-)) uz je mi to jasnejsie, takze to bude pre mna jednoduche, trosku som sa toho bal:-))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    51

    no jasne mi to bolo len teoreticky, dosli mi konecne objednane ramky tak som ich strcil do PC, a pokusil sa to preinstalovat, prvy problem nastal ked som sa pokusil sformatovat oddiel C na disku kde je nainstalovany windows, bohuzial vobec to nemozem sformatovat z windowsu, nemam tam ani tu volbu.
    tak som skusil jednoducho nabootovat windows z DVD, a nastali dalsie problemy, vyzera to ako mrtve, zacina to aj pracovat, ale po chvilke to nejde, po 10 minutach mi vypise ze chyba driver pre DVD/CD Romku...:-))) to uz je zase co???? je chybne instalacne DVD, chybna mechanika, alebo je to nieco uplne ine?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    Jasne ti mohlo byt, ze z bezicich Win nezformatujes systemovy oddil
    V te instalaci se dostanes az k vyberu disku, ale zadny nevidis? Zkus instalaci z flesky, ta spoleha na ovladace obsazene v instalacce. Zaroven tak overis citelnost DVD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    51

    mne uz jasne nie je vobec nic-)))))) nemam chut skusat ze kde je chyba, ci je vadne instalacne mediu, ci dvd mechanika, chcem len jednoducho preinstalovat win7 32 na win 7 64, nic ine:-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    51

    ano urobil som si bootovaciu flesku, dostal som sa presne tam, ze kde mam naistalovat windows a nic tam nemam, nic tam nie je, presne ako si povedal:-))) a co teraz dalej?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    Ted mu musis predhodit ovladac SATA RAIDoveho radice (volba Nacist ovladac).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    51

    fajn , nasiel som driver raid boot disk 64, a pridal ho na instalacnu flasku:-))) co dalej?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    51

    vypisuje mi tu ze musim mat podpsany ovladac 64 bitovy a ja som ho stiahol priamo zo stranky gigabyte, pre tuto dosku:-((((
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    Pro 64b musi byt podepsany. Tak pohledej u vyrobce radice (Intel?). Nebo napis typ desky a radeji i ID hardware toho radice ze Spravce zarizeni a pohledam(e).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    51

    doska je Gigabyte MA790XT - UD4P , aj tak tomu nerozumiem, podla prispevkov na forach po celom svete nie som asi jeiny clovek co ma s tymto problemy, nechapem vyrobcu dosky ktory nie je schopny vyrobit a otestovat ovladac kompaktibilny s win7 64, a nechapem ani mrkvosoft, ktori tiez kladu rozne nesplnitelne podmienky pri instalacii ich drbleho softwaru:-)))xixixixiix k tomuto som dospel po 5 hodinovom neustalom neuspesnom hladani riesenia tohto problemu a po 20 pokusoch nainstalovat tento 64 bit windows:-))))
    Naposledy upraveno uživatelem kody33: 24-10-2013 v 13:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    51

    dnes sa mi podarilo najst zaujimavy odkaz na SATA RAID ovladace a podpisane:-)) aj som to dnes skusal ale uz mam z toho taky chaos, ze uz ani neviem, ktory som pri niekolkych instalaciach zadaval, ale bolo ich viac, a ani jeden nefungoval, aj ked ta stranka s nimi vyzera velmi pekne:-((( tu je link:http://www.win-raid.com/t29f25-Recom...D-Drivers.html
    Poradis mi prosim ta, ktory z tychto mam vyskusat?????
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zmena Win7 32bit na 64bit
    Od Veyron v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 16:48
  2. HW nebo Win7 64bit?
    Od petrcomp v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-01-2011, 17:16
  3. Skype 5.0.0.152 a Win7 64bit
    Od Dash v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 09:50
  4. Windows 7: WIN7 64bit-nejde instal.
    Od bren v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 20:41
  5. Přechod z XP Prof. SP3 na Win7 Ultimate
    Od jerryczech007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-12-2009, 10:11