Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problém s ,, fullscreen .. ve hrách

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    7

    Zdarec, koupil sem si novej PC a ve windowsech je vse ok, ale jak zapnu hru na fullscreen zacnou na monitoru blikat cerveny vlny...., pokud dam hru do rezimu windowed tak je to OK, a kdyz treba jen zmenim frekvenci z 60hz na 59 a zase zpet (BF 3) tak je to zase OK. Nenapada nekoho co by to mohlo byt ? Spatny ovladace ? spatnej kabel ?

    Mam Core i5 3570k
    a NVDIA GTX 680 od MSI

    Zajimavy je ze kdyz zkousim davat screenshoot abych vam to ukazal tak na tom screenshotu to ruseni neni. Kdyz snizim rozliseni tak je to OK. Vypada to asi na kabel co rikate ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Propojení monitoru a GK je analogové, nebo digitální? Jsou použity nějaké redukce? Jsou koncovky řádně usazeny a zajištěny? Máš možnost připojit k PC jiný monitor?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    7

    Propojení je digitálni, mám ten kabel ale 5 let je možný že se nějak zmenili za tu dobu ? redukce nemám , koncovky jsou tak i prisroubovane, zkousel sem i novejsi monitor tam je to horsi a dela to i ve windowsech. Asi to bude frekvenci na vystupu do monitoru z Graficke karty ale nejsem schopnej to vyladit v nvdia panelu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jaký je zbytek PC (základní deska, zdroj ...)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    7

    MSI Z77A-GD65 - Intel Z77 a zdroj 750W od Enermaxu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    A co je to za monitor, protože chyba je zjevně v něm:
    zmenim frekvenci z 60hz na 59 a zase zpet (BF 3) tak je to zase OK
    ...nebo v jeho připojení.

    Ale zejmána by mě zajímalo, PROČ PROBOHA 59Hz? I levné monitory zvládají 75Hz a hráčské jsou 120Hz... Co u všech všudy děláš v 59Hz? Co když ten monitor nemá 59Hz moc rád? (ani bych se mu nedivil) ... Zkus vyšší refreshe, proboha živého
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    7

    No monitor mam cca 6-7let, je to vlastně televize, protože nemam v pokoji místo na TV tak používám monitor s Analogovým vstupem na anténu ( kabelovka ), pravě víc jak 60Hz nejde, ale už sem to vyřešil koupil sem redukci z HDMI na DVI takže z karty mám HDMI kabel a do monitoru sem dal redukci z HDMI do DVI a vše se zdá být ok. Asi to bude tím monitorem ale dnes už nevyrábí pořádnej monitor co má i analogovej vstup na anténu. Díky za pomoc chlapi
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problém s texturama ve hrách
    Od Vitenuto v sekci Volná témata
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2012, 22:15
  2. Problem s ovladacmi pri hrach
    Od mucha2 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-02-2011, 23:13
  3. Problem s grafikou ve hrach
    Od lamicek0076 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-11-2010, 19:26
  4. Windows 7: Problém s rozlišením ve hrách
    Od Paloucek v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-09-2010, 15:20
  5. GeForce: Sekání videa ve fullscreen
    Od mikeek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-03-2010, 00:44