Jak smazat zbytek souborů Windows
Zdárek koupil jsem SSD Disk a nainstaloval Win 8 ,mám ještě starý disk kde mám plno her a stárý nefunkční win 7 ,potřebuji ho smazat ale nejdeto ,jde to nák abych neformátoval ,nemám kam přehrát soubory co tam chci . Díky
Otevři ve Win 8 dokumenty a tam smaž celou složku Windows...mělo by to fungovat,pokud ne sezen si exerni disk,prehod si tam co potrebujes a pres instalacni cd win8 zformatuj disk
[QUOTE=Matherdet;546980]Otevři ve Win 8 dokumenty a tam smaž celou složku Windows...mělo by to fungovat,pokud ne sezen si exerni disk,prehod si tam co potrebujes a pres instalacni cd win8 zformatuj disk[/QUOTE]
Mužeš popsta cestu , jak otevřu. Mám tam dost her nainstalovných a nejspíše by po kopírování možná nefungovali a asi i smazaly savy
Mužeš popsta cestu , jak otevřu. Mám tam dost her nainstalovných a nejspíše by po kopírování možná nefungovali a asi i smazaly savy
Ve win 8 otevři desktop a 2. zkratka dole na liště jsou dokumenty nebo knihovnu nebo jak se to jmenuje->vlevo klikni na počítač->Disk D (nebo jak se jmenuje)->měla by tam ta složka (Windows) už rovnou být
Jinak savy ke hrám..cesta je Users->jméno uživatele->Dokumenty
Jinak savy ke hrám..cesta je Users->jméno uživatele->Dokumenty
[QUOTE=Matherdet;546985]Ve win 8 otevři desktop a 2. zkratka dole na liště jsou dokumenty nebo knihovnu nebo jak se to jmenuje->vlevo klikni na počítač->Disk D (nebo jak se jmenuje)->měla by tam ta složka (Windows) už rovnou být
Jinak savy ke hrám..cesta je Users->jméno uživatele->Dokumenty[/QUOTE]
Copak to jsem dál ale píše to že ktéto akci je potřeba oprávnění .Pokud chcete tuto složku měnit obratte se na TrustedInstaller aby vám byla přidělena oprávnění . A to to mažu přez správce
Jinak savy ke hrám..cesta je Users->jméno uživatele->Dokumenty[/QUOTE]
Copak to jsem dál ale píše to že ktéto akci je potřeba oprávnění .Pokud chcete tuto složku měnit obratte se na TrustedInstaller aby vám byla přidělena oprávnění . A to to mažu přez správce
[QUOTE=Matherdet;547030]Zkus nějaký hesla...pokud ne, tak si vypal Linux Live DVD a dostaneš se tak ke všem souborům na HDD[/QUOTE]
Tak jsem to ,vypálil na DVD a spoštim přez jako boot DVD skočí mi spustit Linux a pak naběhne černá tabulka a nic se neděje nemáš zkušenost
Tak jsem to ,vypálil na DVD a spoštim přez jako boot DVD skočí mi spustit Linux a pak naběhne černá tabulka a nic se neděje nemáš zkušenost
Ak máš na SSD nainštalovaný win8 tak sa skús prihlásiť ako správca resp. skús si spustiť total commanderv režime správcu. ALe každopádne si myslím že ak bežíš na WIN8 bx ti to nemalo zakázať mazať WIN7 z iného disku.
AK ti to nepojde tak ma napadá ešte jedna možnosť ktorú používam ja ale je to trochu komplikovaná. Stiahni si z ubunut.com linux jedno ktorú verziu a nahraj ho podla postupu na stránke na USB flashku a spusti linux v režime TRY IT. A násladne môžeš z daného disku mazať čokoľvek.
---------- Doplněno v 12:49 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:47 ----------
[QUOTE=kytt;546982]Mužeš popsta cestu , jak otevřu. Mám tam dost her nainstalovných a nejspíše by po kopírování možná nefungovali a asi i smazaly savy[/QUOTE]
Po prekopírovaní ti pravdepodobne nepôjdu a save si musíš nájsť. Proste hladať v zložkách na WIN disku, prevažne v dokumentoch.
AK ti to nepojde tak ma napadá ešte jedna možnosť ktorú používam ja ale je to trochu komplikovaná. Stiahni si z ubunut.com linux jedno ktorú verziu a nahraj ho podla postupu na stránke na USB flashku a spusti linux v režime TRY IT. A násladne môžeš z daného disku mazať čokoľvek.
---------- Doplněno v 12:49 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:47 ----------
[QUOTE=kytt;546982]Mužeš popsta cestu , jak otevřu. Mám tam dost her nainstalovných a nejspíše by po kopírování možná nefungovali a asi i smazaly savy[/QUOTE]
Po prekopírovaní ti pravdepodobne nepôjdu a save si musíš nájsť. Proste hladať v zložkách na WIN disku, prevažne v dokumentoch.
Stáhni si Unlocker http://www.emptyloop.com/unlocker/ mě když něco nejde smazat tak Unlocker to smaže a je v češtině.
[QUOTE=Jech Josef;547318]Stáhni si Unlocker http://www.emptyloop.com/unlocker/ mě když něco nejde smazat tak Unlocker to smaže a je v češtině.[/QUOTE]
Jak se to stahuje sté stránky
Jak se to stahuje sté stránky