Ovladač xbox 360 wireless nefunguje
Zdravím, koupil jsem si ovladač Xbox 360 wireless controller a k tomu Pulse Power kit a když, ale stále nemůžu přijít na to proč mi ovladač nefunguje.Mám nainstalovaný software a zapojený kabel (který byl u Pulse power kitu) do USB, všude je napsáno že vše funguje a pořád blikají ledky kolem X.Neví někdo jak to spravit popřípadě co stáhnout?(ovladač používám na PC)
U xboxu pokud je takto připojený tak funguje...kamarád má notebook a jemu to funguje bez jakékoliv redukce... Není to třeba tím, že je to jen na nabíjení ? Nepotřebuješ tohle ? http://www.srovnanicen.cz/q/Xbox%20360%20Wireless%20Gaming%20Receiver/
EDIT: Po připojení má zůstat svítit pouze LED v levém horním rohu...nic jiného
EDIT: Po připojení má zůstat svítit pouze LED v levém horním rohu...nic jiného
Už jsem to obědnal protože si taky myslím že to je tím že nemám ten reciever, ale myslel jsem že ten kabel slouží i jako konekce.
[QUOTE=Hergerson;547214] ale myslel jsem že ten kabel slouží i jako konekce.[/QUOTE]
Na xboxu ano,na PC jsi se asi přesvědšil že ne...
Na xboxu ano,na PC jsi se asi přesvědšil že ne...
Takže mi přišel reciever, ale zase mi nejde nainstalovat software (pokaždé se napíše "an unexpected error has ocured") nevíte co s tím?Hlavně něco jiného než reinstalování windows.
Jak jsi to instaloval ? Nestačilo to tam prostě strčit a zmáčknout ty tlačítka jak na recieveru tak na ovladaci na propojeni (Takovy 3 obloucky nad sebou u baterky ovladace)
Nestačilo protože X pořád bliká a žádný ovladač mi nejde nainstalovat od té doby co jsem zapojil reciever do USB, ikdyž ho vytáhnu tak pořád to háže ten samý error
Pokud nefunguje instalátor, zkus balíček ručně rozbalit (7-zip) a ovladač aktualizovat ručně přes Správce zařízení.
[QUOTE=Hergerson;547364]Nestačilo protože X pořád bliká a žádný ovladač mi nejde nainstalovat od té doby co jsem zapojil reciever do USB, ikdyž ho vytáhnu tak pořád to háže ten samý error[/QUOTE]
Mě to dálo taky musíš ve správce zařízení to spárovat s pC ,bude to někde v ovladačích pro x360 tam musíš najít ovladač ne z cd ale z výběru a bude tam na výběr bezdrátový ovladač pro x360 , tak jsem to musel udělat jak na win7 tak win8
Mě to dálo taky musíš ve správce zařízení to spárovat s pC ,bude to někde v ovladačích pro x360 tam musíš najít ovladač ne z cd ale z výběru a bude tam na výběr bezdrátový ovladač pro x360 , tak jsem to musel udělat jak na win7 tak win8
Instalave přec CD vyhodí error, instalace Xbox360_64Eng stažená z oficiálních stránek se "doinstaluje" ale na konci taky vyhodí error a přes správce zařízení se nic nenajde...nevím proč se ten error stále vyhazuje
Verze OS? Ve Správci zařízení někde být musí. Pokud tam není, je zařízení vadné, nebo OS totálně rozhozený.
[QUOTE=kytt;547367]Mě to dálo taky musíš ve správce zařízení to spárovat s pC ,bude to někde v ovladačích pro x360 tam musíš najít ovladač ne z cd ale z výběru a bude tam na výběr bezdrátový ovladač pro x360 , tak jsem to musel udělat jak na win7 tak win8[/QUOTE]
nevíš jak přesně to tam najít?(pokud myslíš ten způsob jak přepnout neznámý na x360 wireless controller tak to ještě nemůžu udělat protože pořád nemám nainstalovaný ten ovladač který nainstalovat nejde) Mi totož nejede instalace a nevím proč
nevíš jak přesně to tam najít?(pokud myslíš ten způsob jak přepnout neznámý na x360 wireless controller tak to ještě nemůžu udělat protože pořád nemám nainstalovaný ten ovladač který nainstalovat nejde) Mi totož nejede instalace a nevím proč
win 7 a Os rozhozený být může(měl jsem problém s grafikou) ale jak říkám instalace šla do dneška než jsem zapojil reciever
[ATTACH=CONFIG]29221[/ATTACH][QUOTE=Hergerson;547370]nevíš jak přesně to tam najít?(pokud myslíš ten způsob jak přepnout neznámý na x360 wireless controller tak to ještě nemůžu udělat protože pořád nemám nainstalovaný ten ovladač který nainstalovat nejde) Mi totož nejede instalace a nevím proč[/QUOTE]
Ja u win8 nic neinstaloval proto že to taky nešlo , našel jsem to jen ve správce zař.
Ja u win8 nic neinstaloval proto že to taky nešlo , našel jsem to jen ve správce zař.