1. Mají kvalitní čipy. O tom už jsem se přesvědčil a dostaneš se s nimi vysoko což dost pomůže protože procesor to dokáže využít. Já osobně mám v pc vengeance LP a mám je na 1800 9-8-9-21 protože pak už to padá
2. Ušetříš pár stovek a pokud tam půjde vidět jediný kabel tak to bude esteticky dost špatný... Kamarád má nějakou case od nzxt s průhlednou bočnicí a kabely jsem skládal asi 6 hodin. Hrůza! Ale vypadá to teď výborně
3. Vyšší paměť ty programy ocení, můžou pracovat s více daty. (Je to jako třeba u her, amd má tuny GB a textury tam cpe rovnou. Nvidia má zase 2gb u většiny karet a používá speciální mechanismy kdy to nějak zmenší...tady je ale ta paměť důležitá)
4. 2-3 *C nepoznáš a 700kč za to nestojí... NH-D14 mám a jede mi to bez větráků, ten jediný je připevněný ke casu dozadu a napojený na desce jako CPU fan aby mi bios naházel chybu že ten CPU nic nechladí. Chladič je to výborný ale opravdu za to nestojí. Jinak SE2011 má ještě montovací kit na socket 2011
5. G series je výkonově a kvalitativně dost vysoko a těch 550w stačit bude (ta sestava si vezme kolem 375w)
6. Ok tam asi není co řešit,budeš ji muset koupit.
7. Robky má tady pravdu, nech si jen ten Samsung 830 jako OS disk a data si ukládej na 2 disky (vstup a výstup- nejlépe 2x seagate 7200.14 1tb)
8. Nvidia má lepší podporu ze strany výrobců a kvalitní ovladače. CUDA je určitě lepší než OpenCL.
Ten monitor. Stoji 12000 no,pokud ho budeš chtít tak máš víc jak čtvrtinu rozpočtu pryč. Ten monitor je super, má ho táta v práci ale...ta cena tě zabije