Dobrý den,
opravoval jsem jedno PC, mrtvé, nešlo zapnout nic. Vyměnil jsem zdroj (koupený nový) a funguje bez problému. Rovnou jsem nainstaloval nové WinXP (originál u PC), protože stará instalace byla dost zasekaná. U mě doma jsem měl toto PC puštěné několik hodin, instalace + nějaké testy (OCCT). Vše pracovalo napohodu. Když jsem ho odvezl k majiteli, PC jsem zapojil, spustil, doinstaloval tiskárnu a vše pracovalo normálně. Po asi půl hodině co jsem odjel mě volali, že se PC seklo. Opravdu pruhy přes LCD, PC nereaguje, pomůže jen tvrdý reset. Tak sem naložil PC znovu, vzal i LCD, klávesnici, myš. Doma jsem na PC pouštěl celý den zátěžové testy OCCT, Prime95, Hot CPU Tester Pro 4.4. Jak zatížení CPU, pamětí, HDD, GPU. Několikrát jsem PC restartoval, třepal s bednou a vše běželo no problemo celý den. Teploty max. 60 stupňů. Dovezl jsem ho zpět k majiteli, půl hoďky tam byl, vyměnili jsme prodložku, zkoušel všechno možný, PC fungovalo, odjedu domům za hodinu opět telefonát, že se PC seklo a to 2x posobě. Tak nevím co stím, nějaké nápady? Může se PC seknout po nějakém rušení v síti ? Nebo to že u mě běželo skoro 24 hodin bez problému je prostě náhoda. Za každou radu předem děkuji.