Win 7 - problémy se zvukem
Dobrý den,
dříve jsem měla Windows XP, nyní jsem si nainstalovala Windows 7, ale bohužel mám teď problém se zvukem. Mám základní desku ASUS P5V-VM DH, která má integrovanou zvukovou kartu - Šestikanálový High Definition audio kodek ADI AD1986A SoundMAX. Na stránkách výrobce se drivery pro Windows 7 nedají stáhnout (poslední jsou tam pro Windows Vista), jinde na Internetu jsem je taky nenašla.
Konkrétně mám ve Správci zařízení vykřičník u Řadiče High Definition Audio, ve Vlastnostech je chyba: Toto zařízení nelze spustit (Kód 10).
Lze s tím udělat něco jiného, než koupit další zvukovou kartu?
Děkuji moc za rady.
dříve jsem měla Windows XP, nyní jsem si nainstalovala Windows 7, ale bohužel mám teď problém se zvukem. Mám základní desku ASUS P5V-VM DH, která má integrovanou zvukovou kartu - Šestikanálový High Definition audio kodek ADI AD1986A SoundMAX. Na stránkách výrobce se drivery pro Windows 7 nedají stáhnout (poslední jsou tam pro Windows Vista), jinde na Internetu jsem je taky nenašla.
Konkrétně mám ve Správci zařízení vykřičník u Řadiče High Definition Audio, ve Vlastnostech je chyba: Toto zařízení nelze spustit (Kód 10).
Lze s tím udělat něco jiného, než koupit další zvukovou kartu?
Děkuji moc za rady.
Vyskúšaj tieto ....
Bohužel, když spustím instalaci, tak mi to napíše: "Soubory ovladače zvuku nepodporují hardware vašeho počítače." a instalace se ukončí.
ID hardwaru jsou:
PCI\VEN_1106&DEV_3288&SUBSYS_81B31043&REV_10
PCI\VEN_1106&DEV_3288&SUBSYS_81B31043
PCI\VEN_1106&DEV_3288&CC_040300
PCI\VEN_1106&DEV_3288&CC_0403
Snad je to, co chcete... pokud ne, tak prosím o návod, kde to najdu.
PCI\VEN_1106&DEV_3288&SUBSYS_81B31043&REV_10
PCI\VEN_1106&DEV_3288&SUBSYS_81B31043
PCI\VEN_1106&DEV_3288&CC_040300
PCI\VEN_1106&DEV_3288&CC_0403
Snad je to, co chcete... pokud ne, tak prosím o návod, kde to najdu.
Instalace tentokrát proběhla v pořádku, ale zvuk stále nefunguje. Chybu to hlásí pořád stejnou.
Ještě než jsem se obrátila na toto fórum, tak jsem zkoušela nějaký ovladač od realteku, ale zvuk po jeho instalaci taky nefungoval. Pak jsem jej odinstalovala přes Odinstalovat nebo změnit program, jak je v ovládacích panelech. Stačilo to? Jak je ve Správci zařízení po kliknutím pravým tlačítkem myši na řadič možnost Odinstalovat, tak tu jsem nedávala.
Ještě než jsem se obrátila na toto fórum, tak jsem zkoušela nějaký ovladač od realteku, ale zvuk po jeho instalaci taky nefungoval. Pak jsem jej odinstalovala přes Odinstalovat nebo změnit program, jak je v ovládacích panelech. Stačilo to? Jak je ve Správci zařízení po kliknutím pravým tlačítkem myši na řadič možnost Odinstalovat, tak tu jsem nedávala.
Podívej se do startu napiš tam Device Manager to otevři a tam dej zvuk a podívej se jestli jsou tam ješte ty od Realteku :)