Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Mx 1000

  1. #1

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Po te co jsem presel na Windows Vista mam problem s touhle mysi, kdyz si v SetPointu nadefinuju tlacitka na klavesove zkratky (na bocni tlacitka) tak reaguji pouze kdyz jsem preply na dotycnem programy ve kterem maji fungovat. Driv na win XP jsem mohl kdykoliv zmacknout tlacitko a pauzl se mi napr. winamp apod...

    Nainstaloval sem setpoint400.exe pro visty, mozna by pomohla starsi verze ale tu na strankach asi nenabizeji.

    Setkal se nekdo s podobnym problemem ?

    Nejake rady, navrhy ?

    Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Johnny007
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    40

    Testoval som WinAmp 5.34 a SetPoint 3.30.159
    Nadefinoval som stredne bocne tlacitko (standartne je Document flip) na CTRL+ALT+Insert
    vo WinAmpe je PLAY a funguje bez ohladu na to, ci som bol nad aplikaciou WinAmp,
    alebo nad inym programom.
    Problem bude asi v SetPoint 4.0

    Priamy download na stranke nemaju, ale da sa obist... skus toto:
    http://www.logitech.com/pub/techsupp...etpoint330.exe
    Naposledy upraveno uživatelem Johnny007: 14-07-2007 v 11:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Jo ve starych verzich mi to vzdy jelo ok, ale to byly pro XP ovladace, ted potrebuji pro visty, je tvuj odkaz pro visty ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Johnny007
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    40

    Verzia 3.30 bola prva verzia, co bola vydaná pre Visty.
    Ten link "by mal" byt pre Visty.
    Je to tazko odkontrolovat ci ano alebo nie.
    Link som vygeneroval z linku pre verziu SetPoint 4.00,
    kedže nemajú povolenie adresára pre sťahovanie.

    Vyskusaj!

    Velkost suboru sa zhoduje s velkostou, ktoru uz mam u seba
    a ta bola specialne urcena pre Visty.

    Pre istotu, ak by predsa nebol, urob si pred inštaláciou zálohu systému,
    aby si sa bez problémov mohol vrátit naspať

    Ja som to samozrejme testoval na Viste Ultimate
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Jo uz to facha jak ma, dikes, tusil sem ze to bude spatnou verzi ovladacu, ale nevedel kde sehnat stare pac pod visty sem dosud setpointy netahal :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    1. Pouziva tuhle mysku (MX1000) nekdo v kombinaci s podlozkou Razer RZE-1001-EU Bundle eXactMat a ExactRest ???

    http://www.czechcomputer.cz/product_...6004FE175.html

    Zajimalo by mne zda je kombinace bezproblemova, na CZC jsem cetl ze nektery mysky maji problemy....

    2. Nezna nekdo odkaz kde bych mohl stahnout firmware na MX 1000? Jde li to vubec...

    Dekuji za rekce
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Tohle vypada na setpoint 4.24, ale to sou jen ovladace ne? Firmware se neda nahrat novy?
    Odpovídat lze po přihlášení