Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: fallout 3 goty

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    po instal. f3 goty na W8. nejde pustit-chybova hlaska. nebo do 3min zakys!us opravdu nevim co delat. na W7 sem to este zvladal :-( nemate nekdo skusenost?
    us sem neco skousel,ale stale K.O! DIK za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    a ta chybova hlaska?

    nebo to mame hadat co tomu je?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    pokut instal. hru na C/program files - tak hra nejde pustit : chyba- ordonarni cislo 5359,nebo nake jine dll. prepsani nepomaha. pak skouska instal na H/ -hru pustim ale po
    1-2min zamrzne.pomuze jen tvrdej restart win.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    1) je to originalka?
    2) muzes udelat printscreen s tou chybou?
    3) v event logu Windowsu k tomu zamrznuti nic neni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    somo ze origo.jinak to tu neresim.us nemam silu to instal po 6. tet ji mam na H/ pustim ale zamrzne. proste to ordonarni cislo nebo chyba nelzespustit ble...ble.......
    prepisoval se dll. a skousel inst.game for win. pak- crack no dvd. na win7 sem take mel problem ale pak us nak slapala. event nic. ani po pokusu inst. pod jinou konfig win. take nic,asi to w8.1 pro nemaj
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    tak mala zmena,musel sem reinstal. tvcard. a posledni pokus, hral sem 1h nes to zamrzlo.zatim d. za ochotu.zitra to opet skusim. a dam vedet
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    tak mala zmena,musel sem reinstal. tvcard. a posledni pokus, hral sem 1h nes to zamrzlo.dalsi hra 30min.zatim d.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Fallout new vegas - BSOD při použití VATS
    Od Devouver v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2011, 17:51
  2. Fallout 3
    Od gobly v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 20-01-2010, 17:54
  3. Problém se spuštěním hry Fallout 3
    Od karamazin v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-08-2009, 11:44
  4. Fallout 3 hledani figurek :)
    Od B!OH@zArd v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-01-2009, 18:21