Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nejde spustit Win 7

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    3

    Mám problém se spuštěním windowsu 7. Normálně začíná nabíhat, ale jak tam má skočit modrá obrazovka s nápisem "Vítejte", místo toho se tam objeví modrá obrazovka s chybovou hláškou, probleskne docela rychle, takže si jí ani nestíhám přečíst, a někdy tam ani neskočí a je jenom černo a nic se neděje. Zkoušel jsem windows přeinstalovat, ale je to pořád stejné. Jen se to začíná dít po naistalování grafického ovladače (zkoušel jsem ty nejnovější i ten co jsem dostal na CD od výrobce). Windows jde spustit jen přes nouzový režim. Začalo to při obyčejném čtení zpávy na seznamu, obrazovka zčernala a od té doby to nefunguje.
    Prosím poraďte
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    otestuj HDD pomoci chkdsk , nebo z HirensBootCD pomoci HDDRegenerator, pripadne SpinRite / level 2 /, je mozne ze mas poskozene ovladace na HDD
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Může to dělat BIOS (UEFI). Udělejte reset do továrního nastavení a nastavte ho znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Jestli to začne dělat až po nainstalování grafiky, tak bych logicky šel po ní. Jaká je konfigurace? Je možné zkusit s jinou grafikou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    3

    Restet BIOSu jsem udělal (žádný výsledek)
    Mam ATI Sapphire TOXIC HD6850 1GB (256) aktiv
    S kámošem jsem domluvenej, že v pátek skusíme jinou kartu, tak uvidím jak to dopadne.
    Projel sem to přes ten chkdsk, opravilo to nějaký chyby ale je to furt stejný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Používej PC jen v VGA módu, protože ti podle mně odešla grafika.
    Je-li v záruce, nemusíš na nic (na pátek) čekat a můžeš jí už začít reklamovat... Není-li v záruce, pak už víš, co potřebuješ pod stromeček
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    3

    Je to tak, grafická karta je v háji
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. PC nejde spustit
    Od vlkovnl v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 07-04-2014, 22:32
  2. Nejde spustit hra
    Od ycos v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 12-02-2012, 16:42
  3. nejde spustit pc
    Od martin155 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 26-10-2011, 21:52
  4. Pc nejde spustit!
    Od Stogr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-03-2010, 12:43
  5. Nejde spustit WMP 11
    Od marek7 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 25-04-2009, 07:30