Dobrý den, může mi někdo poradit. Nechali jsme si přeinstalovat Windows Vista a od té doby nám nefunguje tlačítko na scaneru. Používáme multifunkci HP Photosmart C4480. Milionkrát jsem zkoušela stahovat, odinstalovávat a znovu instalovat nejnovější ovladač softwaru, ale nepovedlo se ani když byl odinstalovaný antivirový program. Používáme MS Security Essentials. Firma, která nám přeinstalaci dělala nám stáhla program, přes který skenovat jde, ale není to ono. Diagnostický nástroj HPPSdr hlásí, že je poškozená aplikace nebo soubor TWAIN a já nevím co s tím.
Díky za pomoc. Hana.
Díky za pomoc. Hana.
A přeinstalace Windows Vista byla z Vista na Vista SP1 ...? Verze servicepacku může být docela podstatná a může zapřičinit tuto neblahou změnu.
Pokud Win hlásí, že TWAIN (rozhraní pro přístup k skeneru... jsou dvoje, WIA a TWAIN) nefunguje, pak logicky nemůže fungovat ani sken, neb PC má zato, že skener není nainstalován. Co ukázat, co to ukazuje v ovládacích panelech v nastavení skeneru? Tam se totiž nastavuje, co to při stisknutí tlačítka má udělat.
Antivir na to mít vliv nebude.
Přeinstalace Win je vždy toto riziko, zejéma pokud se udělá jakákoliv změna (verze Win, service packu, driverů...), čímž firmu nechci omlouvat, ale prostě se stane. Asi jste neměli zaplatit, dokud by to nešlapalo jak má...
Pokud Win hlásí, že TWAIN (rozhraní pro přístup k skeneru... jsou dvoje, WIA a TWAIN) nefunguje, pak logicky nemůže fungovat ani sken, neb PC má zato, že skener není nainstalován. Co ukázat, co to ukazuje v ovládacích panelech v nastavení skeneru? Tam se totiž nastavuje, co to při stisknutí tlačítka má udělat.
Antivir na to mít vliv nebude.
Přeinstalace Win je vždy toto riziko, zejéma pokud se udělá jakákoliv změna (verze Win, service packu, driverů...), čímž firmu nechci omlouvat, ale prostě se stane. Asi jste neměli zaplatit, dokud by to nešlapalo jak má...