Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 2 z 2

Téma: Problémy s PC (HW/SW): Vysvětlení

  1. #1
    Neregistrovaný

    Tazatel: Lenka

    Znění dotazu: Ahoj,
    potřebovala bych vysvětlit část kódu (ale vysvětlit jako vysvětlit blbci řádku po řádce). Jedná se o kód na vytváření pseudonáhodné posloupnosti.
    Děkuji

    /**
    * Nejdrive vytvori novy soubor vystup.txt (cimz se smaze pripadny predchozi
    * stejnojmenny soubor). Pote metoda vezme kazdy parametr <tt>String[]</tt>
    * args a metodou parseInt() jej prevede na Integer N. Vysledky vytvorene
    * metodami generuj(N) a bubbleSort(generuj(N)) zapise do souboru a vykresli
    * pomoci metody vykresli(N).
    *
    * @param args
    * typu <tt>String[]</tt> je pole retezcu obsahujici vstup pomoci
    * sady parametru.
    */
    public static void vstupParametry(String[] args) {
    // nahrazeni vystup.txt prazdnym souborem
    try {
    PrintWriter outf = new PrintWriter(new BufferedWriter(
    new FileWriter("vystup.txt")));
    outf.close();
    } catch (IOException e1) {
    e1.printStackTrace();
    }

    // n-nasobny beh programu dle poctu parametru
    for (int i = 0; i < args.length; i++) {
    int N = Integer.parseInt(args[i]);
    // pridani vystupu do textoveho souboru a zavreni vystup.txt
    try {
    PrintWriter out = new PrintWriter(new BufferedWriter(
    new FileWriter("vystup.txt", true)));
    out.print("" + velikost(N) + " " + Arrays.toString(generuj(N))
    + '
    ' + '
    ' + velikost(N) + " "
    + Arrays.toString(bubbleSort(generuj(N))) + '
    ' + '
    '
    + '
    ' + '
    ');
    out.close();
    } catch (IOException e) {
    System.err.println("Chyba zapisu.");
    e.printStackTrace();
    }

    // vykresleni vstupu
    vykresli(N);
    }
    }

    /**
    * Metoda se stara o otevreni a nacteni hodnot ze souboru. Pak metoda
    * postupne cte ze zdrojoveho souboru a pro kazde cislo vytiskne vystup na
    * obrazovku pomoci metod generuj(N) a bubbleSort(generuj(N)). V pripade
    * nenalezeneho zdrojoveho souboru ci jine chybe pri cteni vypise program
    * chybovou hlasku.
    */
    public static void vstupZeSouboru() {
    Scanner sc = new Scanner(System.in);
    System.out.print("Zadejte jmeno souboru: ");
    try {
    // otevreni souboru nacteneho z klavesnice
    Scanner file = new Scanner(new File(sc.next()));
    System.out.println("---Vysledky---");
    while (file.hasNextInt()) {
    int N = file.nextInt();
    // vypis na obrazovku
    System.out.print("" + velikost(N) + " "
    + Arrays.toString(generuj(N)) + '
    ' + '
    '
    + velikost(N) + " "
    + Arrays.toString(bubbleSort(generuj(N))) + '
    ' + '
    '
    + '
    ' + '
    ');
    }
    } catch (FileNotFoundException e) {
    System.err.println("Chyba cteni.");
    e.printStackTrace();
    }
    }
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Prosim te, dej ten kod do tagu
    PHP kód:
    [CODE]tvůj kód[/CODE
    Takhle je to necitelne
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HDD-vysvětlení
    Od Deore3 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 22-06-2011, 22:06
  2. vysvětlení ohldedně wi-fi
    Od Mintin v sekci Sítě
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-01-2010, 19:31
  3. Slovník: Aktualizace slovníků - pojmy pro vysvětlení
    Od Karel Polívka v sekci Fórum a magazín SHW
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 21:06
  4. LCD: Norma TCO´99 a TCO´03 prosím vysvětlení
    Od 7Lada7 v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-07-2008, 08:47
  5. Prosím někoho o vysvětlení
    Od Smeli v sekci Volná témata
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-12-2006, 13:27