Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: PC se zapne, ale na monitoru nic...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    5

    Zdravím,
    Problém začal po výměně skříně když jsem zapnul PC zapojil monitor do VGA karty (Gigabyte NVidia GeForce 9600 GT) No monitor jak kdyby o žádným zapnutí pc nevěděl. Myslíte že je pokažená grafická karta? Protože když se pc zapne tak větrák na ní normálně běží. Kondíky taky vypadají v pořádku.
    Předem děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Zkousel jsi prepnout vstup na monitoru? Thzle se vetsinou stava, kdyz jedes pres digital a pak prepnes na analog a neprepnes na monitoru vstup
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od NFG_ICE Zobrazit příspěvek
    Zkousel jsi prepnout vstup na monitoru? Thzle se vetsinou stava, kdyz jedes pres digital a pak prepnes na analog a neprepnes na monitoru vstup
    Nezkoušel a popravdě jsem o tom nikdy neslyšel a netuším jak se to dělá
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Tyhle starsi Samsungy (taky jsem mel podobny jako ty) mivaji tlacitko Source - to zmacknes a melo by se prepnout z digitalu na analog
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    To přeskládání do nové skříně jsi dělal sám? Jsi si jistý, že máš zapojeno vše jak má být (přídavné napájení apod.)? A napiš sem celou sestavu včetně monitoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Udělej foto vnitřku skříně. Třeba si někde něco opomněl zapojit.

    Může jít i o chybnou montáž - např. přebývající/špatně umístěné distanční sloupky, špatně usazené karty/paměti ve slotech apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    5

    Tady je to foto vnitřku skříně
    Abych pravdu řekl celou sestavu sem napsat nemůžu protože pc mám z 2. ruky a jediný co vím tak že CPU: AMD Sempron MB: Asrock , Grafika: Nvidia GeForce 9600gt , zdroj: Seasonic energy knight 400w, Monitor Neovo F-419 17" a HDD Seagate
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20131229_104356[1].jpg 
Zobrazení: 144 
Velikost: 1.62 MB 
ID: 29362  
    Naposledy upraveno uživatelem jarceliny: 29-12-2013 v 11:03
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    5

    A co mi dál přijde divné je to, že i přestože pc běží třeba 20 minut tak se CPU ani grafika nezahřívá. Po vypnutí je pasivní chlazení na obou komponentách studené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Takže buď je na vině zdroj nebo základní deska. PC se zjevně ani nezapne. Otázka je proč. Něco je špatně zapojené, něco není zapojené (přídavné napájení GPU nebo CPU), možná deska odešla, je zkratovaná apod. Těžko radit, jestli nezvládneš ani zjistit konfiguraci PC (stačí umět číst, pokud jsi už PC otevřel), tak těžko budeš sám diagnostikovat závadu. Kdo ti to PC skládal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    5

    Bylo jen blbě zastrčený přídavný napájen CPU Teď už mi pc krásně jede jen klávesnice mi nefunguje což mě přivádí k dalšímu problému protože bez klávesnice zkrátka a dobře windowsy nenainstaluju a furt mi nechce fungovat Nerad otravuju ale už mě to vážně štve že s tím pc jsou takové problémy..nejdřív se nechtěl ani zapnout pak monitor teď zase klávesnice. Jsem na to celkem lajk..Kdyby ještě někdo věděl co s tou klávesnicí (Mám i PS/2 i USB) tak bych byl moc rád kdybyste mi poradili. Jinak moc děkuji za rady. Příště už si budu dávat pozor jestli jsem vše zapojil správně
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PC zapne LCD až na druhý pokus
    Od forrest0 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-12-2013, 00:02
  2. Problémy s PC (HW/SW): pc zapne až na podruhé
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-11-2012, 16:34
  3. PC se zapne ale nic se nezobrazí
    Od HjM v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 20-12-2010, 16:44
  4. Zapne se pc ,až po několika zapnutí
    Od Ripperman v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-03-2010, 10:43
  5. IBM R30 - zapne se a zaroven usne?
    Od Bajdik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-12-2008, 23:20