Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Assassins Creed IV Black Flag, nejde tak jak by mělo...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    7

    Čau,

    Mám koupený Assassins Creed IV ale hra mi "seká" (27-32 fps na nejnižší detaily a full HD rozlišení, na střední detaily opět s full HD rozlišením to bude tak 25-28 fps)... Podle této stránky s HW nároky http://1url.cz/DpFc by mě hra měli jít dobře...

    Moje sestava:
    Procesor: AMD Athlon II X4 640 nataktovaný na 3.0 Ghz
    Grafická Karta: Sapphire Radeon HD 6850 Toxic 1GB DDR5, 11180-03-40R
    RAM: Kingston DDR3 4GB 1333MHz CL9 (2x2GB) KVR1333D3N9K2/4G
    Základní Deska: GIGABYTE 870A-UD3

    Jestli by jste mi mohli poradit čím to je že hra tak seká nebo jak počítač upgradovat aby to nebylo tak drahé...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Muze to byt SW problem, takze preinstalovat system, nainstalovat nove ovladace a pak se uvidi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    7

    Už jsem udělal nic se nezměnilo... Zkoušel jsem i boostovací programy, nebo zkoušel spustit pouze hru uplay a explorer.exe abych co nejmíň zatěžoval RAMky a nic...
    Naposledy upraveno uživatelem maetiskou: 29-12-2013 v 14:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Co teploty komponent (HW Monitor spuštěný při hraní). Zda se něco nepřehřívá a nethrottluje. Co jsem koukal na testy výkonu, tak by to mělo jít i na výrazně slabším HW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    7

    Teploty jsou po několika minutách hraní takové:

    Základní deska 37 °C (99 °F)
    CPU 80 °C (176 °F)
    1. CPU / 1. jádro 22 °C (72 °F)
    1. CPU / 2. jádro 22 °C (72 °F)
    1. CPU / 3. jádro 22 °C (72 °F)
    1. CPU / 4. jádro 22 °C (72 °F)
    Aux 44 °C (111 °F)

    Měřené v Everestu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Jak dlouho jsi hrál a jaké bylo maximum? Kolik má grafika? HW Monitor preferuji, protože toho ukazuje docela dost a hlavně zaznamená maxima (tudíž nejen aktuální hodnotu).

    Pokud má procesor 80°C, tak to je těžce přes doporučovanou hodnotu a chtělo by to něco dělat. Prozačátek sundat chladič, kompletně vyčistit, nanést novou pastu a opět vrátit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    7

    Když otevřu case teploty se sníží... A jinak chladič i větrák jsem už čistil...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.png 
Zobrazení: 167 
Velikost: 53.0 KB 
ID: 29365  
    Naposledy upraveno uživatelem maetiskou: 30-12-2013 v 16:15
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Po jaké době hraní je tento screen? Běžel HWMonitor od začátku až do konce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    7

    Hra běžela od spuštění asi hodinu a půl...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AC IV Black Flag problém
    Od Dreamkiller v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2013, 18:50
  2. Assassins Creed nejede na GF555M GT
    Od michelangelo v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-01-2013, 21:27
  3. Assassins Creed Problem
    Od LANscape v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-06-2010, 20:40
  4. Assassins Creed 2
    Od lukyss v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-11-2009, 16:30