cvakani v disku / novy disk
Tak uz nejspise nadesel cas meho pevneho disku... Pocitac i se system nabehne v pohode, ale to je asi tak posledni vec co na poctaci udelam... pote se zacne z disku ozyvat v pravdelnich intervalech tak 6 - 10 vterin cvakani a az na obcasne svetke chvilky v pocitaci neotevru vubec nic... Je nejaky zpusob, jak z takovehoto disku vybrat potrebna data? nic moc duleziteho tam nemam slo by mi spise o prekopirovani nejakejch fotek, filmu a hudby... takze kvuli tomu se mi nechce platit za nejakou zachranu dat... Taky bych potreboval poradit, jaky koupit disk. Prece jen se jedna uz o starsi pocitac, tak abych zbytechne nevyhazaval penize za neco co nevyuziju... konkretne mi odesel disk Samsung HD501LJ (500GB/7200Ot)... desku mam Asus P5K... Predem moc dekuju za jakekoliv tipy...
Doporučuji co nejdříve přetáhnout data. Stačí disk zapojit do druhého PC jako D: a přetáhnout data. Nový disk do PC se dá použít jakýkoliv, který umí SATA II.
tak novej disk je objednanej, ted bych se spis chtel poptat, jak bude probihat ta instalace noveho disku a nasledne operacniho systemu. Kdyz tam disk zapojim a PC spustim, tak uz se to dorozumi samo? :D Ja tam jen soupnu CD se systemem a nainstaluju?