Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problem ASUS MAXIMUS EXTREME MOTHEBOARD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    7

    Zakladni deksa ASUS MAXIMUS EXTREME LGA775,Intel X38,nezanate nekoho kdo my umel otestovat tuto zakladni desku?

    Pocitac se sporadicky sekne kdyz surfuju po netu spusobem ze z kurzoru mysi se stane (I) sekne se WIN pak se odsekne prodelava seknuti jak kdy 10-20s,pak spadne do BLUE SCREEN (modra smrt),resil jsem to na jinem naforku,zacal jsem z preinstal Update BIOSU,WIN7 a instal ovladacu z ofiko stranek,nic,uninstal Daemontools,pak jsem dal KEYS kamosoj do Mironetu na otestovani HW,Grafika,HDD,RAM, atd vse krome desky.zajistil jsem lepsi chlazeni proceru ...na nic neprisly i kdyz to tam meli zaple 12 hodin pri zatezi hrali nic se nestalo,prave ze to dela nejvice kdyz nema zatez,kdyz hraju nikdy se mi to nestalo,resil jsem to na jinem Forku a dosli jsme k nazoru ze nevime.

    prikladam odkaz na stazeni souboru Minidump:http://leteckaposta.cz/627265189

    Treba nekdo z toho vycte vice.

    a Poradi Diky Predem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Podle logu to vypadá na grafickou kartu. Pokud prošla zátěžovými testy, nejspíše je na vině ovladač. Zkus nainstalovat ověřený 314.22.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    7

    ovladace mam aktualni.......prave ze se to stava kdyz neni v zatezi napr surfuju po netu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od bemmet Zobrazit příspěvek
    ovladace mam aktualni
    Právě. Proto jsem doporučil zkusit ověřený starší. Nejnovější neznamená vždy nejlepší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    7

    JA CHAPU....JDE O TO ZE UZ TO MAM TAKTO PUL ROKU A BEHEM TETO DOBY JSEM DELAL NEKOLIKRAT AKTUALIZACI GRAFIKY.
    ZEPTAM SE JINAK NEZNATE NEJAKY sw NA TEST GRAFIKY?KUPOVAL JSEM NOVI ZDROJ 600w colem mASTRE ALE NEDOKAZU SI VYBAVIT JESTLI TO NEDELAL OD TE DOBY ALE NEVIM.
    KDYZTAK NEJKY SW NA TEST GRAFY.DIKS
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Furmark. A mam dojem že máš i něco s klávesnicí, zaseklý CapsLock?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    7

    dosadim screnny z grafiky,GOLDMEMORY....zatim jeste testuji,nevim da se nejak podobne otestovat PC ZDROJ???mam ho novi zdali treba v nem neni chyba,mam doma starou GEFORCE GRAFIKU skusim ji prehodit a uvidim.nejhrosim je na tom ze nevim kdy to presne zacalo....... nebot jsem dokupoval grafiku ramky,zdroj vse postupne RAMKY dopredu rikam stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od bemmet Zobrazit příspěvek
    dosadim screnny z grafiky,GOLDMEMORY....zatim jeste testuji,nevim da se nejak podobne otestovat PC ZDROJ???mam ho novi zdali treba v nem neni chyba,mam doma starou GEFORCE GRAFIKU skusim ji prehodit a uvidim.nejhrosim je na tom ze nevim kdy to presne zacalo....... nebot jsem dokupoval grafiku ramky,zdroj vse postupne RAMKY dopredu rikam stejne.

    Zde prikladam SC,zeptam se te reaktor,nemuze bejt podle minidump v pricich zakladni deSKA? kdyz nic jineho nepomaha???je to sporadicke,nedela to porad tezko rici.....
    jen ze desku muzu vyreklamovat,ale zase to odstrajeni :-)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: GRAF1.jpg 
Zobrazení: 113 
Velikost: 648.6 KB 
ID: 29371   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: graf2.jpg 
Zobrazení: 114 
Velikost: 298.6 KB 
ID: 29372  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od bemmet Zobrazit příspěvek
    zeptam se te reaktor,nemuze bejt podle minidump v pricich zakladni deSKA?
    Teoreticky ano, ale těžko říci, když si žádné nedodal.

    Citace Původně odesláno od bemmet Zobrazit příspěvek
    BEHEM TETO DOBY JSEM DELAL NEKOLIKRAT AKTUALIZACI GRAFIKY.
    Ovladačů? Pokud ano, zkus už konečně ten starší. GTX 560 je známá tím, že s některými novými nefunguje korektně. Stačí si projít fóra nVidie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Teoreticky ano, ale těžko říci, když si žádné nedodal.

    ja myslel ze je to zahrnute vsechno co se tyce padu a problemu z PC a kdyby byl problem s deskou tak se to tam odrazi,??nebo to mam hledat jinde?


    Ovladačů? Pokud ano, zkus už konečně ten starší. GTX 560 je známá tím, že s některými novými nefunguje korektně. Stačí si projít fóra nVidie.
    OK nainstaluju ho,stve me ze se zavada neprojevi hned a zase budu cekat,,,

    ---------- Doplněno v 15:09 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 15:07 ----------

    NECO Z HEAVY LOAD
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: graf3.jpg 
Zobrazení: 123 
Velikost: 675.2 KB 
ID: 29376   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.jpg 
Zobrazení: 117 
Velikost: 499.3 KB 
ID: 29377  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Teoreticky ano, ale těžko říci, když si žádné nedodal.


    Ovladačů? Pokud ano, zkus už konečně ten starší. GTX 560 je známá tím, že s některými novými nefunguje korektně. Stačí si projít fóra nVidie.

    Dekuji ti REAKTOR mel jsi vazne pravdu nainstaloval jsem overeny ovladac a uz 3 tyden mam po problemech vazne klanim se a dekuji,uz jsem kupoval pomalu novou desku:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    htc htc je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    88

    měl jsem stejný problém (cukání kurzoru, po delší době úplný zásek a později i modrá smrt - zajímavé bylo, že se mi to nestávalo ve hrách, ale jen v prohlížeči nebo přímo ve Windows??), také s GTX 560. Hned (2.1.2014) jsem stáhl navržené ovladače a od té doby vše bezproblémů. Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Asus maximus extreme a pamět RAM
    Od stesalik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2012, 00:37
  2. Budoucí sockety: ASUS Maximus IV Extreme a další do LGA1155
    Od flanker v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-10-2011, 18:10
  3. Problém s MB Asus Maximus Formula
    Od PeZRuleZV3R v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 15:26
  4. Asus MAXIMUS FORMULA
    Od vrzy v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 21:24