Co nejaky maly sraz, Brnaci?
V sobotu v 19 hodin na Care (kdo nevi co je Cara ma smulu :mistake) pod hodinama je sraz, kdo prijde prijde, kdo neprijde neprijde a budem pit s Pas!kem sami :D
Kdyby nekdo nevedel co je Cara - roh Jostovy a Ceske...
Kdyby nekdo nevedel co je Cara - roh Jostovy a Ceske...

No kdyz jsem jel onehda vlakem do brna, tak sem mel 2,5 hodky zpozdeni...za tu dobu uz byste se nekde urcite zborili :)
hmm to zní lákavě!:)
co třeba modrá růže¨-maj tam hodně druhů piva, dobrý jídlo...a hlavně černýho kozlíka pro mě:)
budu se snažit dojít, bo budu mít po celodenní práci v práci:) (stěhování PC,čištění a síťování)
co třeba modrá růže¨-maj tam hodně druhů piva, dobrý jídlo...a hlavně černýho kozlíka pro mě:)
budu se snažit dojít, bo budu mít po celodenní práci v práci:) (stěhování PC,čištění a síťování)
muze byt... aspon to nebude daleko... stejne piju uz jenom vodku... :-D
[quote=Sieben;41898]hmm to zní lákavě!:)
budu se snažit dojít, bo budu mít po celodenní práci v práci:) (stěhování PC,čištění a síťování)[/quote]
a lenku... :inlove :D:D
Tam se muzem pak taky presunout a kalit celou noc :runaway:thumb:runaway
[quote=Sieben;41898]hmm to zní lákavě!:)
budu se snažit dojít, bo budu mít po celodenní práci v práci:) (stěhování PC,čištění a síťování)[/quote]
a lenku... :inlove :D:D
Tam se muzem pak taky presunout a kalit celou noc :runaway:thumb:runaway
Myslim z eto spis dopadne jak minule ale nebylo to spatny vydrzel jsem tam celkem tri listky na ktery sem pil ;D
Rad bych se stavil ale budu invalidizovan stale s berlemi, a s berlema fakt do Brna nepojedu:D... zatim jsem se dostal nejdal asi 2km od bydliste:))... o vikendu asi pojedu na chalupu, predelavame byt a v tom svinciku tu nebudu... vratim se nejspis az tak za tyden, mozna pozdeji, kdybych se neozyval, tak se nedivte:);)
sraz je presunuty uz na 18:00 pod hodinama na care .. pokud budete chtit dojit poiste na me icq poslu vam tel na sebe aby jsme se popripade nasli ..