Problém s NB, při zapínání a režimu spánku
Ahoj, mám problém, u mého NB se z ničeho nic vyskytla nějaká chyba, můj typ je, že se něco děje s hdd, ale to mi nejspíše povíte vy, servis chci řešit pouze jako poslední možnost.
Zapínání NB trvá extrémně dlouho, někdy i kolem 10ti minut. Při přihlášení do windowsu mi nejdříve naběhne černá plocha a tak za 3 - 5 minut i tapeta a ikony.
Když ho přiklopím, tak místo toho, aby sepnul do režimu spánku, tak se vypne a když ho otevřu a zapnu tak se mě to zeptá, jestli ho chci spustit obvyklým způsobem, .....
Pro upřesnění je tam Win7, zkoušel jsem i antivirus, byl tam jeden soubor, ale nešel smazat, dát do truhly ani opravit. Také jsem dělal defregmentaci disku, ale taky nic...
Děkuji.
Zapínání NB trvá extrémně dlouho, někdy i kolem 10ti minut. Při přihlášení do windowsu mi nejdříve naběhne černá plocha a tak za 3 - 5 minut i tapeta a ikony.
Když ho přiklopím, tak místo toho, aby sepnul do režimu spánku, tak se vypne a když ho otevřu a zapnu tak se mě to zeptá, jestli ho chci spustit obvyklým způsobem, .....
Pro upřesnění je tam Win7, zkoušel jsem i antivirus, byl tam jeden soubor, ale nešel smazat, dát do truhly ani opravit. Také jsem dělal defregmentaci disku, ale taky nic...
Děkuji.
Bohuzel nepises, o jaky notebook se jedna, chtelo by doplnit. Takze pro zacatek strelba od boku - zkus spustit spravce uloh (ctrl shift esc), jak je to s vyuzitim ram? jak je to s vyuzitim procesoru? dale pak asi kontrola, jestli disk jede na DMA nebo PIO. A pak jeste jestli tu nikdo nic nenapise a nic z predchoziho nebude fungovat, zkus vyhodit baterku, pripojit notebook do site a pustit (tohle jen hadam, protoze jeden HP nb, co se mi dostal do rukou, se choval docela podobne..)