Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nevypíná se PC

Deexer (365)|7.1.2014 17:26
Zdar,
mám problém, když chci vypnout PC, tak se vypne monitor všechny periferie ale PC stále běží! :o Nicméně začalo to až v poslední době. PC když pak resetuju a zobrazí se přihlašovací obrazovka a pak když zkusím vypnout PC tak to normálně jde.
Mám Windows 8 64bit
BIOS nový (ale určitě to tím není)
zsdx (2098)|7.1.2014 20:28
Rezim spanku/hibernace funguji spravne?
Gouranga (699)|7.1.2014 20:51
No asi nejaky SW problem (drivery?), co nenecha pocitac vypnout uplne, zkusil bych po onom "neuspesnem" vypnuti nechat pocitac bezet. Za par minut (cca 10) by se mel sestrelit sam a v mini dumpu by melo byt nejake info. Neco podobneho se mi stavalo pri uspavani, zhasnul monitor a tim to skoncilo, pocitac pak po deseti minutach, samozrejme, probuzeni hodilo zpravu o neuspesnem vypnuti)
Jech Josef (206)|7.1.2014 20:58
Nemáš náhodou v napájení-tlačítka napájení-akce při stisknutí tlačítka napájení-režim spánku, jestli že jo tak nastav vypnout.
Deexer (365)|7.1.2014 22:34
[QUOTE=zsdx;551435]Rezim spanku/hibernace funguji spravne?[/QUOTE]

režim spánku funguje bez problému...

[QUOTE=Gouranga;551438]No asi nejaky SW problem (drivery?), co nenecha pocitac vypnout uplne, zkusil bych po onom "neuspesnem" vypnuti nechat pocitac bezet. Za par minut (cca 10) by se mel sestrelit sam a v mini dumpu by melo byt nejake info. Neco podobneho se mi stavalo pri uspavani, zhasnul monitor a tim to skoncilo, pocitac pak po deseti minutach, samozrejme, probuzeni hodilo zpravu o neuspesnem vypnuti)[/QUOTE]

No ano, je pravda, že jsem nebyl moc trpělivý a vždy jsem to "zastřelil" ručně a nenechal jsme to zkusit zda se to po nějaké době vypne. Zkusím uvidíme... Ještě mě napadla jedna věc tu taky teď testuji, tak dám vědět...
Deexer (365)|11.1.2014 09:57
Tak jsem to již nějak testoval a zatím se zdá být všechno v pořádku. Stačilo vypnout hybridní vypínaní/zapínaní jak tomu říká Microsoft. Ačkoli nechápu onen problém když všechno fungovalo a najednou to přestalo tohle je pro mě záhadou...
[ATTACH=CONFIG]29407[/ATTACH]
error.JPG