Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Výběr grafické karty do 3000 Kč

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    Ahoj. Rozhodl jsem se koupit novou grafickou kartu(nemám peníze na celý comp). V podstatě o tom nevím vůbec nic. Kouknul jsem na Alzu a líbili se mi tyhle dvě- http://www.alza.cz/gigabyte-n640oc-2gi-d332904.htm , http://www.alza.cz/gigabyte-n640oc-2gi-d332904.htm . Kartu potřebuji do 3000 KČ(to je horní hranice které bych se i tak rád vyhnul). Na počítači nepotřebuji hrát nové hry na plné detaily. Stačí mi nesekající se TF2... Díky předem za rady. Dám jsem nějaké specifikace mého PC co jsem našel, ale nevím co to pořádně znamená . Zároveň bych i rád zjistil které karty jsou s mím PC kompatibilní.

    CPU: DualCore Intel Pentium, 2600 MHz (26 x 100)
    Čip: Intel Cougar Point H61, Intel Sandy Bridge
    RAM(?)- 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (7-7-7-19 @ 518 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz)
    Grafický adaptér- NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB)
    Mother board -H61M-P23 (MS-7680), MSI
    Program kterým jsem to zjistil: AIDA64
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Tuhle http://www.czc.cz/sapphire-hd-7770-g...121203/produkt nebo jestli musi byt nVidia http://www.czc.cz/gigabyte-gtx-650-h...122315/produkt
    Jeste zkontroluj co mas za zdroj (musis otevrit bednu )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    Nejde to bez otevření bedny? Jsem líny to všechno odpojovat a zapojovat...
    P.S: Kdybych tu bednu otevřel, jak mám poznat co to je za zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    dle nalepky na zdroji / stitku, bude tam model a znacka, a ne, bez otevreni skrine to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    Zdroj uvedeny na fakture: CHIEFTEC GPA 350-S 350 W akt. PFC , 12cm fan. Co jsem se docetl u tech karet tak chteji zdroj aspon 400-500 W... Doporucili by jste mi nejaky levny zdroj? Jde vubec vymenit s nulovymi znalostmi o HW pocitace? Nebo nejde ted koupit lepsi graficka karta, omezit ji nejak vykon a pak nekdy dokoupit i zdroj?
    Naposledy upraveno uživatelem AterCZ: 17-01-2014 v 08:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Ale jo, ten zdroj by to zvladnout mohl, ale bude to dost na hrane.
    Chtelo by to nejaky trosku kvalitnejsi 400+W (ono ty pozadavky na zdroj byvaji dost premrstene)
    Napriklad http://www.czc.cz/seasonic-ss-400et-...f837ki2651udc4
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    Co by se mohlo nejhorsiho stat kdybych to pripojil k tomu 350 W zdroji?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Zdroj se vypne. Ale neboj, on to ustojí. Ta sestava si nevezme víc než 200 W v zátěži.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Nerozjede se to/ bude se to vypinat, ale jestli bude ten zdroj pretizeny, v uplne nejhorsim pripade muze neco odpalit. Ale to je fakt tak nepravdepodobne ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    Diky moc! Radsi si koupim ten prvni(ne ten od nvidia). Ma min. 400 w a od nvidia ma 500 w.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    Poradili by jste mi prosím jakou operační paměť do 500 KČ bych si měl koupit s touto kartou?
    ZOTAC GeForce GT 240
    ZOTAC GeForce GT 240 - AMP! Edition - grafická karta - GF GT 240 - 512 MB GDDR5 - PCIe 2.0 x16 - DVI, D-Sub, HDMI
    Mám možnost jí koupit za 1800 KČ. V Alze mi poradili, že si mám koupit levnější kartu a k tomu navíc RAM. Mám tam pouze 2 GB a to i s tím co vím dokážu říct že je málo . Díky moc předem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Za 1800 Kč to jsou vyhozené peníze, ta karta nemá cenu ani poloviny té částky. A jako upgrade ze stávající karty je to tuplem
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    Díky . Co tahle?
    ASUS GTX650-E-1GD5
    ASUS GTX650-E-1GD5 - Grafická karta - GF GTX 650 - 1 GB GDDR5 - PCI Express 3.0 x16 - DVI, D-Sub, HDMI
    Cena: 2000 KČ
    ASUS GTX650-DC-1GD5
    ASUS GTX650-DC-1GD5 - Grafická karta - GF GTX 650 - 1 GB GDDR5 - PCI Express 3.0 x16 - 2 x DVI, D-Sub, HDMI
    Cena: 2000 KČ
    Díky předem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Každá nová karta od GTX650 a HD7790 je na dnešní poměry slušná.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-04-2014, 21:42
  2. Pomoc s výběrem grafické karty s DX 11. do 3000,-
    Od Roman88 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 13-06-2013, 00:47
  3. Grafické karty: Jakou grafárnu do 3000
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 10:55